Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Prečo by vás mali zaujímať hodinky Garmin Forerunner 55?

Ako aj samotný názov hodiniek napovedá, siahajú po nich hlavne bežci, ale nemusí to byť práve tak. Hodinky sú určené pre tých, čo zaujíma šport, tréning a s ním spojené údaje.
Biker
Prečo by vás mali zaujímať hodinky Garmin Forerunner 55?

Forerunner 55 má predištalovaných asi 18 športov ktoré zahŕňajú Beh, Cyklistiku,Kardio, Plávanie v bazéne, či HIIT, alebo Jogu. Od ostatných smart hodiniek ho odlišuje práve jeho “športová DNA” a ako to u Garminu už býva zvykom, vždy keď sa objaví nový model takzvaných základných bežeckých hodiniek, naberie veľa funkcií predošlých vyšších modelov.

“Päťdsiatpäťka” nie je výnimkou. Hodinky, ktoré stoja 199,99 € okrem funkcionality vynovili aj po fyzickej stránke.  S váhou 37 gramov a “always on” farebným displejom, stúpla výdrž batérie na zaujímavých 14 dní v režime smart hodiniek a 20 hodín GPS aktivity.

Nový základný model milo prekvapuje aj plnou podporou sťahovania športových aplikácií, widgetov a dátových polí či vzhľadov hodiniek z Connect IQ .

Väčšina obsahu je úplne zdarma a umožňuje vám tak prispôsobiť hodinky podľa svojich potrieb a dodať im vzhľad podľa vášho vkusu.

Samozrejmosťou je plná sada nástrojov na sledovanie aktivity a zdravia počas bežného dňa, alebo spánku v noci. Veľmi oceňujeme funkciu Body Battery a meranie stresu/záťaže, ktoré sú výborným ukazovateľom, koľko vám ešte v daný deň zostáva “v nádrži”.

Ženy športovkyne ocenia Sledovanie menštruačného cyklu. Aký súvis má ženské zdravie s výkonom sa môžete dočítať v článku Telo, tréning a menštruácia na blogu Garmin.

Viac informácií o smart športových hodinkách Forerunner sa dozviete na webe forerunner.garmin.sk.

 

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:40 Pogačar útočil na šprintérov, ale napokon bol v tretej etape Giro d’Italia najrýchlejší Tim Merlier.

Merlier zvíťazil v hromadnom šprinte pred Jonathanom Milanom a Biniamom Girmayom.

Včera 15:02 Skvelú formu v úvode sezóny potvrdil Denis Kohút, ktorý vyhral prvé kolo Slovenského pohára v zjazde na Košútke.

Prvý pretekársky víkend majú za sebou aj slovenskí zjazdári. V bikeparku Košútka neďaleko Hriňovej sa cez víkend odjazdilo prvé kolo slovenského pohára v zjazde. V ženskej kategórii bola najrýchlejšou pretekárkou Vanesa Petrovská.

Včera 12:37 Fotogaléria: Najlepšie zábery z prvého kola Svetového pohára v zjazde v škótskom Fort William.

Preteky vyhrali úradujúci víťazi svetového pohára z roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni.

Včera 12:19 Vali Höll a Loic Bruni zahájili sezónu svetového pohára v zjazde víťazstvom na trati vo Fort William.

Víťazi celkového hodnotenia svetového pohára v roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni vstúpili do zjazdovej sezóny víťazne na tradičnej trati v škótskom Fort William. Zatiaľ čo v ženskej elitnej kategórii to bol tesný súboj, Bruni deklasoval konkurenciu takmer o 2 sekundy.

Včera 10:33 Držať tempo s Tadejom Pogačarom sa nevyplatí. Ben O’Connor to skúsil a doplatil na to veľkou stratou.

Ben O’Connor bol jediný, kto sa pokúsil udržať tempo s Tadejom Pogačarom po jeho útoku v závere 2. etapy Giro d’Italia. Už po 300 metroch však zaostal a nakoniec prišiel do cieľa s minútovou stratou.

Zavrieť reklamu