Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Kubica: Teším sa už na roky bez pandémie

Martin Kubica tento rok otvoril v Žiline už druhú predajňu bicyklov.
Martin Sarvaš
Kubica: Teším sa už na roky bez pandémie

KUBICASPORT je na trhu už 27 rokov. Patríme dlhodobo medzi lídrov v predaji bicyklov na Slovensku a som rád, že vám môžem predstaviť našu novú predajňu Kubicasport bicykle na Rosinskej ceste 13 v areáli VO Kinekus. Tu ponúkame bicykle bez motora – od detských odrážadiel a bikov cez horské, cestné, mestské, BMX až po gravel. Samozrejmosťou je servis nielen u nás kúpených bicyklov, ale všetkých značiek.

Prečo ste otvorili ďalšiu predajňu?

 Naša stará predajňa s rozlohou showroomu 300 m2 už jednoducho nepostačovala, aby sme mali prehľadne vystavené biky bez motora aj s motorom. Vďaka dobrému menu medzi dodávateľmi sme využili možnosť ponúknuť aj nové značky bikov, oblečenia, výbavy, taktiež parkovisko pre osem áut bolo často preplnené a aj kapacity servisu dosahovali hranice.

Z toho logicky vzišlo rozhodnutie – potrebujeme ďalšiu predajňu. Tu musím jednoznačne vyzdvihnúť mojich kolegov. Sme výborná partia, kolegovia na všetkých postoch, či už sú to predajcovia, e-shopáci, servisáci, príprava, baliči sú samostatní, pracovití, nápomocní, zväčša bikeri alebo majú blízko k športu. To sa prenáša aj na zákazníkov, ktorí sa k nám radi vracajú. A preto môžeme rásť.

Nemali ste problém s nájdením dostatočne veľkého priestoru?

Hlavne požiadavky boli – veľký priestor, cca 1 000 m2 vedľa hlavnej cesty, k tomu parkovisko aspoň pre 20 áut, aby bola predajňa v Žiline, ideálne neďaleko terajšej Pri celulózke.

Po krátkom čase sme toto našli v areáli Veľkoobchodu Kinekus, len 1 km od našej predajne pri hlavnej ceste na Rosinu v blízkosti sídliska Vlčince. Dve haly s celkovou rozlohou 1 200 m2, 4 vchody pre predajňu: servis, výdaj bicyklov, príjem a výdaj balíkov a parkovisko pre 25 áut.

Na prvý pohľad som sa do tohto miesta zamiloval. Dohodol som sa s pánom Sukeníkom na prenájme a pustili sme sa do rekonštrukcie, kam išli nemalé peniažky, aby sme zariadili predajňu, office, sklad a servis. Verím, že v spolupráci s firmou Leondesign sme vytvorili peknú, nadštandardnú predajňu.

Koľko máte zamestnancov?

Aktuálne v trvalom pracovnom pomere máme štyroch predajcov, päť e-shopákov, šesť servisákov, dvoch na  prípravu nových bikov, jedného na balenie a ešte šiestich brigádnikov, ktorí sa striedajú a pomáhajú, kde je to potrebné.

Moja zásada je fungovať na všetkých frontoch na 100 %, to znamená: 1. v predajni mať dosť predajcov na ploche, aby zákazník nemusel čakať v rade, popritom dvíhať telefóny a obsluhovať chat; 2. mať ľudí v servise, aby sme mohli aj v strede sezóny prijímať biky na servis systémom Dones a urobíme; 3. web www.kubicasport.eu musí fungovať rýchlo – objednávky, maily, otázky aj balenie. Je to náročné, je rýchla doba, ale nám to tak vyhovuje a sme tak nastavení, aby sme to zvládli.

Rozširovali ste aj portfólio značiek?

Áno. Trh je čoraz náročnejší a teda aj naši zákazníci. Osvedčilo sa nám ponúkať aj netradičné značky bikov. Okrem klasických našich slovenských CTM, Kellys a Alpina sa nám výborne predávajú španielsky moderný Mondraker, kultovky Kona, Santa Cruz, Marin, Norco, nemecký Focus, Haibike či ľahké biky Woom a Amulet.

Rozšírili sme aj celkovú ponuku oblečenia na Silvini, Fox, Ion, veľmi veľa prilieb Abus, Uvex, Fox , tretier Fiveten, Shimano, Northwave, rukavíc, okuliarov a pod. Veríme, že zákazník sa u nás bude môcť funkčne a pekne obliecť.

Čo treba spraviť, ak chce niekto od vás bicykel?

Ak chcete bike, musíte sledovať náš web www.kubicasport.eu. Web je online aktualizovaný každú hodinu. Pekne vidieť, čo máme skladom, alebo čo vieme a kedy dodať. To, čo nemáme na webe, už nevieme ponúknuť.

Ako momentálne fungujete?

E-shop aj servis fungujú bez obmedzení. Predajňa funguje ako výdajné miesto e-shopu – ideálne je urobiť objednávku cez web s osobným odberom. Tento tovar nachystáme, rezervujeme, dáme info, prídete, vyskúšate a ak vám tovar sadne, kúpite ho.

Teším sa už na roky bez pandémie – verím, že to prežijeme v zdraví, všetko sa vráti do normálu a my budeme mať extrémny výber bikov a všetkého cyklotovaru pre našich zákazníkov.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu