Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Energia na najlepšie jazdy tvojho života – Edgar

Edgar ti dodá silu na vyšliapanie strmého kopca a ostrý špurt, ale pomôže aj s regeneráciou.
Biker
Energia na najlepšie jazdy tvojho života – Edgar

Skús si predstaviť, že by nejaká vyššia sila zmenšila kopec, ktorý ti dá vždy tak zabrať. Že by si mohol jazdiť rýchlejšie, ďalej a ľahšie. Aj domov by si si odrazu mohol prinášať omnoho viac zážitkov zo svojich jázd. Presne tak sa budeš cítiť s Edgarom. Na každú výzvu, ktorá ťa na bicykli stretne, budeš mať totiž oveľa viac energie!

Nezáleží na tom, aká dlhá jazda ťa čaká, ani koľko hodín v sedle máš práve za sebou alebo pred sebou. Dokonca nezáleží ani na tvojej výkonnosti alebo hmotnosti. Na Edgar sa môžeš spoľahnúť kedykoľvek. Jeho produkty sú navrhnuté tak, aby ti pomohli prekonať tvoje vlastné limity a zdolať akékoľvek prekážky!

Powerdrink Edgar: raketové palivo

Vieš, čo dodáva tvojim svalom energiu, keď šliapeš do nekonečného kopca alebo ideš už hodiny proti vetru? Nie sú to bielkoviny ani vitamíny, ktoré telo pri výkone nedokáže využiť. Sú to sacharidy. Powerdrink Edgar ich obsahuje hneď štyri druhy – každý z nich sa pritom na energiu premieňa inak. Vďaka tomu získaš silu na ostrý rozjazd aj záverečný špurt. Sacharidy ti budú dodávať energiu veľmi rovnomerne, bez výkyvov a počas niekoľkých hodín.

Unikátny powerdrink bol namiešaný tak, aby si každý mohol sám pripraviť ideálnu dávku energie podľa svojej stavby tela aj podľa záťaže, ktorú má práve pred sebou. V jeho zložení pritom nenájdeš farbivá, konzervanty, sladidlá, kofeín ani lepok. O to, aby si vyťažil potenciál powerdrinku na maximum, sa starajú ďalšie prísady, ktoré Edgar obsahuje: srvátkový proteín predlžuje uvoľňovanie glukózy a zaisťuje výkonné palivo pre svaly. MCT tuky sa pri výkone menia na okamžitý zdroj energie. Beta alanín zlepšuje fyzický výkon a odďaľuje únavu.

Edgar neprestáva pracovať, ani keď bicykel odkladáš už naspäť do garáže. Už počas výkonu pripravoval tvoje svaly na efektívnejšiu regeneráciu, keď mieru vyčerpania znižovali BCAA aminokyseliny. Samotnú regeneráciu potom podporí aminokyselina glutamín.

Powergel Edgar: záložná batéria

Poznáš ten pocit, keď ťa na bicykli chytí hlaďák? Keď aj ľahké stúpanie pripomína výšľap na Tourmalet alebo Mont Ventoux? Na také chvíle je tu powergel Edgar, ktorý funguje ako záložná batéria, z ktorej môžeš čerpať energiu priamo počas fyzického výkonu. Jeho základom je inteligentná sacharidová zmes, z ktorej telo čerpá energiu dlhý čas a veľmi rovnomerne. Funguje podobne ako samotný powerdrink. Pritom neobsahuje kofeín, lepok, dopingové látky, farbivá ani sladidlá, takže ti nezaťažuje žalúdok.

Edgar Magnesium Shot: choď na plný výkon

Nedostatok horčíka v tele sa neprejavuje len kŕčmi, ale aj psychickou nerovnováhou alebo dokonca nespavosťou. To všetko môže ovplyvniť tvoj výkon. Ak chceš, aby tvoje telo fungovalo naplno, podpor ho horčíkom v chelátovej forme s veľmi vysokou biologickou dostupnosťou a vstrebateľnosťou. Edgar Magnesium Shot obsahuje navyše vitamín B6, ktorý tiež prispieva k riadnemu fungovaniu nervového systému a zmierňuje únavu a vyčerpanie. Podieľa sa aj na udržiavaní zdravých zubov a kostí.

Proteín by Edgar: nech sú tvoje svaly silnejšie

Väčšina ľudí si myslí, že im svaly silnejú pri tréningu. Chyba. Tréning je síce neoddeliteľnou súčasťou budovania svalov a kondície, faktom ale je, že svaly silnejú po tréningu, keď regenerujú.

V tom ich môžeš podporiť Proteínom by Edgar, ktorý je nabitý bielkovinami, základným stavebným kameňom rastu svalov a ich regenerácie. Vyrobený je z najkvalitnejších surovín od preverených dodávateľov, obsahuje 76 % proteínu a navyše skvele chutí!

Energybar a Nut Buttery: tvoja odmena za výkon

Za výkon si zaslúžiš odmenu! Edgar ich pre teba má hneď niekoľko. Tyčinky Energybar by Edgar nielenže fantasticky chutia, ale obsahujú bielkoviny na rast svalov a vlákninu na lepšie trávenie. Okrem toho majú znížený obsah cukru pre zdravšie telo. Vyberať si môžeš z niekoľko príchutí (kokos, brownies, berries, slaný karamel alebo banana bread). Chutia rôzne, ale spája ich dôraz na najkvalitnejšie suroviny a absencia pridaného cukru.

Orechové maslá NUT BUTTERY BY EDGAR sú nebezpečne skvelé. Keď sa do nich pustíš, neprestaneš, kým nebude pohár prázdny. Navyše dodajú tvojmu telu ďalšie potrebné palivo. Základom ich zloženia sú najkvalitnejšie orechy a MCT olej. A neobsahujú konzervanty, palmový olej ani lepok!

Edgar vám dodá energiu na tréning, regeneráciu, prácu i voľné chvíle. Kupujte na www.edgarpower.cz.

Vaše komentáre

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu