Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinka: Hodinky Garmin Enduro

Prekonajte vzdialenosti s ultra výkonnými hodinkami  Enduro™.  Extrémna výdrž batérie, nízka hmotnosť a vylepšené funkcie pre Vás, ULTRA športovcov.
Biker
Novinka: Hodinky Garmin Enduro

Kompozitné telo a úplne nová konštrukcia nylonového remienka Ultrafit zebezpečili redukciu hmotnosti. Enduro je až o 25% ľahší, ako fenix 6x Pro Solar s rovnakými rozmermi!

Ozajstnou revolúciou je výdrž batérie. Pri dennom, bežnom používaní v režime smart vydrží nové Enduro až 50 dní a s funkciou solárneho dobíjania predĺži svoj výkon na 65 dní*!

Pri typickom športovom využití so spusteným GPS v bežnom režime a používaním optického pulzomera to je 70 hodín, s využitím solárnej energie** až celých 80 hodín aktivity.

Pri prepnutí do režimu úspory batérie majú hodinky výdrž 150 dní, s využitím solárnej energie až 1 ROK*. Pokročilá správa spotreby energie umožňuje nastaviť podľa vlastných potrieb len tie funkcie, ktoré majú byť na hodinkách počas aktivity spustené. Tým sa dostanete na úplne špecifickú výdrž batérie.

K hardwerovému vybaveniu neodmysliteľne patrí aj pokročilý optický pulzomer so schopnosťou merania i vo vode a Pulse Ox s meraním saturácie kyslíka v krvi. Odľahčenie sa dotklo aj niektorých funkcií. Navigáciu v hodinkách nenájdete v mapovej forme, ale ako projekciu trasových bodov, alebo navigovanie na nahratej trase. Zostali klasické ABS senzory spolu s chipsetom na príjem viacerých navigačných signálov (GPS, Glonass, Galileo).

Enduro je dostupné  v dvoch prevedeniach:

Nová generácia ULTRA tréningových funkcií

Enduro dostalo do vienka zopár noviniek, ktoré sú zamerané na športovcov s ultra nárokmi.

  • VO2 max pre trailový (cezpoľný) beh
  • ClimbProTM Trail vylepšenie
  • Časovač odpočinku
  • MTB metriky
  • Pokročilý Poradca Zotavenia
  • Odporúčané cvičenia
Aktivita a Zdravie

Samozrejmosťou je aj komplexné sledovanie aktivity a zdravotných parametrov 24/7. Okrem bežných funkcií má Enduro aj funkciu exkluzívnu pre zariadenia Garmin – Body Battery, dokáže merať úroveň telesnej energie, takže si viete lepšie plánovať správne chvíle na tréning a na odpočinok.

Smart funkcie a konektivita

Hodinky používajú na pripojenie k smartfónom s operačným systémom Android a iOS Bluetooth, ale disponuje aj rozhraním ANT+ a WiFi. NFC chip sprostredkúva bezkontaktné platby Garmin Pay. Okrem bežných smart upozornení umožňujú zdieľanie polohy v reálnom čase LiveTrak a odoslanie polohy núdzovým kontaktom v prípade potreby.

*Solárne nabíjanie za predpokladu celodenného nosenia a 3 hodinami denne vonku v podmienkach 50 000 luxov.

**Solárne nabíjanie za predpokladu, že sa použije v podmienkach 50 000 luxov.

Detaily Enduro Steel Grey

Detaily Enduro Carbon Grey

Vaše komentáre

Aktuality

13:01 Mathieu van der Poel je bez Van Aerta suverénnym favoritom monumentu Okolo Flámska.

Mads Pedersen síce na pretekoch odštartuje, ale po tvrdom páde na Dwars door Vlaandren, pri ktorom utrpel početné pomliaždeniny a odreniny, sú jeho šance na výhru určite nižšie.

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Zavrieť reklamu