Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinka: Obal na bicykel bike mBag

Bike mBag vám urobí službu, či už riešite prepravu bicykla na nosiči, vo vnútri auta alebo jeho uloženie doma.
Biker
Novinka: Obal na bicykel bike mBag

Nie každý má výhodu veľkého auta, kam bike ľahko „bez problémov zapadne“ v stojatej polohe do úložného priestoru. Nie každý z nás skladuje bicykel v garáži.

Naopak, viacerí z nás pravidelne prepravujú svoj bicykel na aute, za autom, rozložený v kufri, či už sa presúva na chatu, do zaujímavej bicyklovej lokality alebo na zraz s priateľmi, s ktorými vyráža v ústrety cyklozážitkom.

A viacerí z nás majú svoj bicykel postavený doma v predsieni, chodbe či dokonca v obývačke alebo spálni. A práve pre takých je tu nový praktický obal mBag z dielne českej firmy Montone.

Obavy z poškodenia bicykla môžete zahodiť bokom. Na trh prichádza veľmi prepracovaný obal, do ktorého sa ľahko a rýchlo vloží bicykel a vy máte istotu, že sa po ceste nezašpiní, v prípade dažďa nezmokne. Či už veziete cesťák, MTB alebo e-bike.

Zakladatelia spoločnosti vyrábajúci produkty Monton sa profesionálne pohybujú v oblasti cyklistiky viac ako 15 rokov a za tú dobu získali veľmi cenné skúsenosti.

Stále častejšie sa stretávali s potrebou zákazníkov chrániť svoje bicykle počas prevozu či uskladnenie. Na slovenskom trhu nebol taký výrobok, ktorý by plnil funkčnú, ale aj estetickú úlohu. Preto sa zrodil nápad a prišiel prvý prototyp obalu na bicykel. Cieľom bolo priviesť na trh produkt, ktorý by bol funkčný a vyzeral skvele.

Po niekoľkomesačnom testovaní rôznych strihov a materiálov, na ktorom sa podieľala vybraná skupina cyklistov, vznikol produkt obal na bicykel bike mBag.

Je tu ale aj ďalšie praktické využitie. Do obalu Bike mBag si môžete bicykel aj „zazimovať“ a uložiť do pivnice alebo niekam do kúta v garáži a už je vám úplne jedno, či sa tam práši.

Bike mBag je vyrobený zo strečového a vodeodolného materiálu. Už na prvý pohľad sú zrejmé dve veci: kladie sa tu veľký dôraz na kvalitu, funkčnosť i perfektné spracovanie a zároveň je z niekoľkých detailov zreteľné, že pri zrode produktu stáli ľudia, ktorí majú s cyklistikou skúsenosti.

Či už to je použitie odolných zipsov, ich umiestnenie alebo to, že súčasťou sú aj samostatné malé návleky na pedále a brzdy.

Bike mBag dostanete aj s podrobným návodom, aj ked „obliekanie“ bicykla je pri zachovaní postupu veľmi jednoduché. Pri našom rýchloteste sme mali 29 „bike vel. M so 720 mm širokými riadidlami a obal sa prispôsobil požadovanému rozmeru dokonale, bez toho, aby sme mali pocit, že „to niekde praskne“.

Bike mBag je vybavený niekoľkými zipsami, ktoré majú vodeodolné, spevňujúce lemy. Menšie po stranách sú pre prevlečenie kotviacich pásikov, keď volíte prepravu bicykla na nosiči. Centrálny, ktorý lemuje hornú časť, má za úlohu uzavrieť celý bag. Pozitívnym zistením je to, že aj tento úkon zvládne jeden človek.

Celý proces trvá naozaj len pár minút, takže bike bag sa hodí aj pre situácie, keď ukladáte celý bicykel do auta a chcete ochrániť jeho interiér. Takže suma sumárum, Bike mBag vám urobí službu, či už riešite prepravu bicykla na nosiči aj vo vnútri auta alebo jeho uloženie doma.

A ak si chcete zaistiť darček v predstihu, ďalšie info nájdete na webe výrobcu.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Včera 09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

17.04.2024 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu