Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Lapierre, Ghost, BBB, Santini a ďalšie predstavili novinky na sezónu 2021

Biker
Lapierre, Ghost, BBB, Santini a ďalšie predstavili novinky na sezónu 2021

Tretí septembrový týždeň nás firma Schindler, spol. s r.o., český dovozca bicyklov Ghost, Lapierre, Electra a výhradný distribútor ďalších niekoľkých cykloznačiek, pozvala do svojho nového centrálneho skladu v Kravařích u Opavy na prezentácie noviniek pre nadchádzajúci rok 2021. Na čo sa môžeme tešiť?

Ghost

Nemecký Ghost zatiaľ na nové modely nezrušil mediálne embargo, takže ukázať toho veľa nemôžeme. Zaujala ale nová NIRVANA s minimalistickým dizajnom rámu aj LECTOR hardtail s nezameniteľnou zadnou stavbou v nenápadne elegantnom čiernočiernom prevedení.

Úplne nové budú celoodpružené modely LECTOR FS, RIOT a E-RIOT. Od seba sa líšia výškou zdvihu, použitým materiálom rámu a zameraním. Spája ich ale novo vyvinutý systém odpruženia typu Virtual Pivot.

Na nových rámoch stojí celkom 60 % kolekcie. Modely 2021 budú k dispozícii v nových farbách a za veľmi priaznivé ceny. Odtajnenie kolekcie je naplánované na zimu 2020.

Lapierre

Francúzsky Lapierre sa po ročnej pauze vracia s gravelovým Crosshillom v novom dizajne. Model bude dostupný v troch špecifikáciách. Všetky majú hliníkové rámy a sú na kotúčových brzdách.

V kategórii horských bicyklov dostal model Edge kompletne prepracovaný rám s vnútorným vedením káblov a úplne novú paletu farieb.

V novom sfarbení príde z výrobnej linky i celopéro Zest TR. Stavba sa síce nezmenila, ale s cenovkou 69 990 Kč / 2 549 € je to univerzálny hliníkový allmountain stroj, ktorý ponúka veľa muziky za málo peňazí.

Electra

Móda elektrobicyklov sa nevyhýba ani segmentu mestských bicyklov a americká Electra na to zareagovala modelmi Townie Path Go! a VALE Go! s plne integrovanými batériami.

Cratoni

Do sezóny 2021 vstupuje nemecký výrobca prilieb s novou verziou legendárnej prilby. Interceptor 2.0 je ľahká a pritom robustná prilba, ktorá zaistí bezpečie aj v tom najdrsnejšom teréne. Má vymeniteľný štítok, 20 vetracích otvorov a dostupná bude v 3 farebných kombináciách.

Zapáčili sa nám aj cenovo dostupné okuliare C-RAGE a C-DIRTTRACK za 749 Kč/26,90 € a 999 Kč/36,90 €.

HJC a Santini

Talianske cyklooblečenie Santini je pre rok 2021 v distribúcii Schindler úplnou novinkou a tento rok prvýkrát sa na prezentáciách objavili aj prilby kórejského výrobcu HJC.

Vaše komentáre

Aktuality

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

10:32 Trek predstavil šesť nových plášťov pre XC, trail a gravel.

Každý plášť nesie meno ikonického miesta, ktoré svojím charakterom zodpovedá jeho určeniu – Girona, Betasso, Vallnord, Sainte-Anne, Montrose a Gunnison.

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Zavrieť reklamu