Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Pozvánka: Prvé kolo Hornonitrianskej enduro série

Biker

Ahojte bikeri! Aj v roku 2020 sme sa pre vás rozhodli pripraviť Hornonitriansku enduro sériu. Pôjde sa na tri kolá, teda rovnako, ako vlani. Každé kolo bude pozostávať z niekoľkých rýchlostných skúšok, pričom jazdec s najlepším súčtom časov z každej z nich vyhráva.

Oproti minulému roku sme si pre vás pripravili niekoľko zmien. Tou najdôležitejšou je skutočnosť, že v sobotu budete mať možnosť na trati trénovať, takže zistíte, čo vás čaká, prejdete si problematické miesta aby ste boli na nedeľné preteky pripravení.

Taktiež pribudla možnosť stanovať, čiže víkend plný jazdenia si môže užiť naozaj každý.

Pretekať sa bude v štyroch kategóriách: muži, ženy, juniori (do 18 rokov) a ebike. Pre tých najlepších v jednotlivých kolách sú pripravené vecné ceny a pre celkových víťazov série aj prize money!

Štartovné na každé kolo je 17 € pri online registrácii a 20 € na mieste.

Na 1. kolo série v Partizánskom na Baťových trailoch môžete registrovať online tu.

Pre viac informácií sleduj facebookovú stránku Hornonitrianska enduro séria.

Príďte si zajazdiť, zabaviť sa a užiť si parádny víkend s priateľmi a ľuďmi s rovnakou diagnózou. Tešíme sa na vás!

Fotografie z minulého ročníka:

Vaše komentáre

Aktuality

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

22.04.2024 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Zavrieť reklamu