Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Slovák a Čech si splnili sen vo Whistleri a natočili dokument KriplTrip – Proti Handicapu

Michal Kosík a Dan Bařák na ceste do mekky mountainbikingu.
Biker

Tlačová správa:

Premiéra filmu bude v televízii na ČT sport v nedeľu 31. mája o 13:10 hod.

Michal Kosík a Dan Bařák vyrazili do kanadského Whistleru preveriť miestne trialy a z celého tripu vznikol krátky snímok, ktorý je plný nespútanej prírody a poriadneho mountainbikingu. Dvaja hendikepovaní bikeri na ceste do mekky zjazdového jazdenia, to si nemôžete nechať ujsť. Premiéra filmu bude ČT šport v nedeľu 31.5.2020 v 13:10 hod.

Michal Kosík si pri páde na bicykli poranil chrbticu a Dan Barak v mladosti pri nehode prišiel o nohu. Hendikep pre chlapcov nikdy neznamenal prekážku, ktorú by nedokázali prekonať. Spoločne sa vydali splniť si celoživotný sen, ktorým bolo jazdenie v Kanade.

Počas tripu chceli chlapci tiež nasať miestnu atmosféru a vidieť kus prírody z nádhernej Britskej Kolumbie. Celú cestu o poznávaní nových miest a o poriadnom jazdení sa chalani rozhodli zdokumentovať spolu s Martinom Vrbickým a Radkom Sieberom.

Výsledkom je dokument Proti Hendicapu, ktorý by ste si nemali nechať ujsť. Preto by sme Vás všetkých radi pozvali na premiéru, ktorá bude 31.5.2020 o 13:10 v Českej televízii na programe ČT sport a hneď 1.6.2020 bude k dispozícii na internete o niečo dlhšia verzia pod názvom KrtiplTrip. Všetkým Vám veľmi ďakujeme a čoskoro dovidenia.

DANIEL BAŘÁK A MICHAL KOSÍK uvádí PROTI HANDICAPU, dokumentární film MARTINA VRBICKÉHO režie, kamera, střih a výroba FULLFACE PRODUCTIONS produkce RADEK SIEBER namluvil JIŘÍ HÖLZEL zvuková postprodukce MAREK NĚMEC lékařská podpora PETR MALOUN speciální host TOMÁŠ PROCHÁZKA

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu