Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

V stánku Levelsportkoncept na Bikefeste nájdete veci od 100%, Supacaz, Spank i mnohé iné značky

Medzi mnohými stánkami na Bikefeste 2019 bude vystavovať a zároveň aj predávať produkty obchod Levelsportkoncept, ktorý má vo svojom portfóliu už 12 cyklistických značiek.
Martin Sarvaš
V stánku Levelsportkoncept na Bikefeste nájdete veci od 100%, Supacaz, Spank i mnohé iné značky

Posledným prírastkom Levelsportkonceptu je Supacaz, ktorá je známi predovšetkým omotávkami a doplnkami, ktoré využívajú cyklisti v profi pelotóne vrátane Petra Sagana či Jaroslava Kulhavého.

Levelsportkoncept rozšíril svoju ponuku aj o ďalších päť značiek z ponuky spoločnosti Bikestrike:

  • 100% – okuliare, rukavice, prilby, chrániče, oblečenie
  • DVO Suspension – vidlice, odpruženie, sedlovky
  • SDG Components – sedlá, sedlovky, gripy
  • Spank – riadidlá, predstavce, pedále, sedlá, gripy, ráfiky
  • E*thirteen – napináky, prevodníky, komponenty, plášte, kolesá

„Rozvoj cyklosegmentu bol a je pre nás prioritou. Som rád, že sa nám podarilo získať naraz päť značiek, ktoré v minulosti dodávala spoločnosť Bikestrike a navyše aj farebný a živý Supacaz. Je to jednoznačné rozšírenie ponuky cyklodoplnkov a cyklistických komponentov, ale zároveň aj razantné posilnenie a vstup do disciplín ako je gravity, enduro alebo zjazd.  Nové značky skvele dopĺňajú tie existujúce a tešíme sa na ďalšiu intenzívnu spoluprácu s partnermi z radov obchodníkov,“ povedal obchodný riaditeľ Levelsportkonceptu.

Ďalšie cyklistické značky Levelsportkonceptu:

  • POC – výrobca najmodernejšieho cyklistického vybavenia a doplnkov, určených na čo najlepšiu ochranu. POC sa neustále snaží nachádzať nové technológie a spôsoby ako zvýšiť bezpečnosť športovcov.
  • Maloja – štýlové oblečenie na outdoorové aktivity, ktoré spája nezameniteľný dizajn, rôznorodé pestré farby, ale aj maximálnu funkčnosť.
  • Mitas – svetový výrobca nielen cyklistických plášťov a duší – do roku 2015 známy pod názvom Rubena, má slovenské korene. Levelsportkoncept je distribútorom plášťov a duší Mitas najvyššej pretekárske série Elite level.
  • SH + – je spojenie kvalitných materiálov, nových technológií a predovšetkým bezpečnosti. Moderné funkčné tvary a špičkový dizajn okuliarov a prilieb tejto značky vás presvedčí. SH + ponúka produkty pre všetkých aktívnych športovcov.
  • Lezyne – kvalita a nevtieravý dizajn. V portfóliu nájdete všetko, čo potrebujete pre prevádzku kolesá – pumpy, náradie, košíky, lepenie, LED svetlá, GPS počítača pre cyklistiku.
  • Bikeworx – tradičná česká značka s dlhoročnou tradíciou, ktorá sa zameriava na produkty zaisťujúce údržbu bicykla za každých podmienok. Ponúka mazadlá, vazelíny, kvapaliny či oleja na čistenie, odmasťovanie atď.
  • Mico – vyrába športové ponožky a funkčné spodné prádlo podľa najvyspelejších technológií v oblasti materiálov.

Viac informácií nájdete na webe www.levelsportkoncept.cz

Vaše komentáre

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu