Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

CTM predstavuje nové enduro s 29-palcovými kolesami Scroll 29

2 599,99
Biker
CTM predstavuje nové enduro s 29-palcovými kolesami Scroll 29

Enduro je rozmanitá disciplína a v súčasnosti sa teší veľkej obľube. Výšľapy striedajú technicky náročné zjazdy, odklonené svahy a lúky. Enduro bicykel musí zvládnuť všetko. Našou zbraňou do boja v tejto kategórií je rokmi zdokonaľovaný model Scroll, ktorý teraz prichádza vo verzií s 29″ palcovými kolesami.

Väčšie kolesá majú množstvo výhod, ponúkajú hladšiu priechodnosť drsným terénom a takisto lepšiu trakciu. Geometria rámu je odladená od potrieb tých najlepších, na jej tvorbe sa podieľali jazdci z CTM Racing Teamu a najmä súčasný majster SR v endure, Martin Knapec.

Komponentové osadenie je pripravené vás podržať aj v tých najťažších situáciach. Tlmeniu velia bratia z Rock Shoxu – vidlica Lyrik RC so zdvihom 150mm a tlmič Super Deluxe RC3 so zdvihom 150mm. Kolesá sú zložené z ráfikov WTB STi 29, nábojov Novatec a plášťov WTB Vigilante vpredu a WTB Trail Boss vzadu.

Radenie má v merítku Shimano SLX, brzdy sú taktiež od Shimana, konkrétne model MT501. Kokpit je z produkcie kanadskej kultovky Race Face a ich rady Turbine. Teleskopická sedlovka je u nás štandard, v tomto prípade je to KS Lev Integra. Posed dopĺňa sedlo WTB Volt. Príjemným detailom je napínák reťaze Mano Bike.
Teraz už len zahodiť všetko za hlavu a vyraziť naprieč novým príbehom.

Cena: 2599,99€

Viac informácií na webe www.ctm.sk

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu