Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Freerideri Carson Storch, Reed Boggs a Adolf Silva budú jazdiť na plášťoch Hutchinson

Historicky známa značka v segmente XC sa prekvapujúco vracia späť do kategórie gravity.
Biker
Freerideri Carson Storch, Reed Boggs a Adolf Silva budú jazdiť na plášťoch Hutchinson

“Work hard, play hard” by mohlo byť skutočným mottom pre Hutchinson v roku 2019. Historicky známa značka v segmente XC sa prekvapujúco razantne vracia späť do kategórie gravity. Freerideri Carson Storch, Reed Boggs a Adolf Silva budú v sezóne 2019 jazdiť na plášťoch Hutchinson.

„Byť súčasťou tímu Hutchinson mi umožňuje skutočne mať vybavenie, ktoré najlepšie vyhovuje mojim potrebám a každodennej praxi. Tím Hutchinson je veľmi pozorný. Nemôžem sa dočkať toho čo sa udeje tento rok,“ povedal Carson Storch, ktorý vyhral Najlepší trik na Red Bull Rampage 2016.

„Po úžasných víťazstvách Cécile Ravanel a Isabeau Courdurier (1. a 2. miesto v posledných troch rokoch Enduro World Series – EWS) v sa v Hutchinsone rozhodli pre návrat do segmentu Gravity s plnou silou. Je to prvý skutočný krok na poli Freeridu,“ hovorí manažér pre podporu športovcov v spoločnosti Hutchinson Margot Brochard.

Nemohli sme vybrať iných jazdcov, ktorí by boli vhodnejší na reprezentáciu značky. Tieto mladé talenty veľmi obdivujeme. Tešíme sa na sezónu 2019, v ktorej  budeme so všetkými našimi jazdcami úzko spolupracovať. Máte sa na čo tešiť,“ dodal Brochard.

Hutchinson v súčasnosti podporuje ďalšie MTB tímy a športovcov vrátane mien, ako sú Yoann Barelli, Rémy Métailler, Commencal Vallnord Enduro Team s Cécile Ravanel (1. EWS), Intense Mavic Collective s Isabeau Courdurier (2. EWS) a Kilian Bron, Sunn Enduro s Kevinom Miquelom a Théom Galym.

Vaše komentáre

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu