Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Jarné vydanie Cyklo Relaxu plné tipov a rád

Viete, ako stráviť aktívny víkend s rodinou alebo partiou? V jarnom vydaní časopisu CykloRelax nájdete sprievodcu štyrmi slovenskými cyklotrasami na Slovensku, ktorý vám ponúkne užitočné tipy, ako sa na výlete nenudiť a navyše, môžete sa zapojiť do súťaže a vyhrať.
Biker
Jarné vydanie Cyklo Relaxu plné tipov a rád

Jarné vydanie Relaxu nájdete v najbližšom novinovom stánku, vo vašom Tescu alebo Kauflande. Za 0,90 € dostanete množstvo tipov. Niektoré z nich vyberáme.

Do Chorvátska najlepšie na jar
Slnko, more, bicykel. Premantura, raj pre windsurferov a cyklistov na dosah ruky. Len 7 hodín cesty z Bratislavy vás delí od dotyku raja pohody. Na 4 stránkách sa dozviete užitočné rady, kde sa ubytovať, kde sa najesť a čo nesmiete pri vašich potulkách vynechať.

40 rád, ako vybrať bicykel pre deti od 2 do 16 rokov
Detské bicykle slovom aj obrazom na siedmich stranách jediného kompletného poradcu na našom trhu s touto problematikou. Určite by ste ho nemali odignorovať, ak chcete vašim ratolestiam dopriať dvojkolesové vyžitie sa.   

Vyskúšajte si mestský bicykel
Aj vy si môžete zajazdiť na nádhernom modernom elektro bicykli, na ktorom sa ani neunavíte. Na cestu do práce môžete využiť aj jeden z ďalších predstavených 6 modelov.

Vytrhávacie cyklo mapy Slovenska
Viete, ako stráviť aktívny víkend s rodinou alebo partiou? V strede časopisu nájdete sprievodcu Slovenskom, ktorý vám ponúkne užitočne tipy ako sa na výlete nenudiť a navyše, môžete sa zapojiť do súťaže a vyhrať.

Vyskúšajte si mestský bicykel
Aj vy si môžete zajazdiť na nádhernom modernom elektro bicykli, na ktorom sa ani neunavíte. Na cestu do práce môžete využiť aj jeden z ďalších predstavených 6 modelov.

Sexi bruško do plaviek za mesiac
Máte málo času a veľké ciele? Alebo len málo času? Zmeňte nevýhody vo váš prospech. 21 odhalených tajomstiev šikovného tréningu z vás spraví vaše rýchlejšie a štíhlejšie druhé ja. Plavková sezóna sa blíži.

Tréning na bežecké preteky
Ak ste si aj nedali novoročný záväzok odbehnúť nejaké preteky, ešte stále nie je neskoro :-). S profesionálnym 6-týždňovým bežeckým tréningom zvládnete akékoľvek približne 10-kilometrové preteky. Prečo nevyskúšať napríklad populárny Devín-Bratislava?

Nechýbajú ani tipy na zdravú stravu, ako predchádzať úrazom, ako na problémy s hmotnosťou, ako zlepšiť svoju kondíciu cvičením na bosse… V skratke, 72 strán užitočných informácií o zdravom životnom štýle. Rozhýbte sa s Jarným Relaxom.

Aktuality

17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu