Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Junkride Indoor Jam vol. 2

V sobotu 24.3. Šuranskí jazdci zorganizovali chillový jam na začiatok sezóny. Brány šuranskej haly sa otvorili okolo deviatej hodiny odkedy prebiehal tréning až kým neobila jedna hodina a štartovala kvalifikácia. Hala sa začala plniť už niečo pred poludním a bolo príjemné sa stretnúť s dlho nevídanými tvárami zo slovenskej BMX scény. Zišli sa tu crews väčšinou zo Slovenska až po hodonínsku výnimku.
Biker
Junkride Indoor Jam vol. 2

Kvalifikácia začala v kategórii BMX v parkovej časti. Do finálového jamu postupovalo osem riderov. Najvyšiu laťku na začiatok vysolil Filip Baník a postupne to pokračovalo. V kvalifikácii prevažovala veľká škála trikov od clifhanderu cez tailwhipy po prieťahové lahôdky ako 360 table. Najlepšiu kvalifikačnú jazdu odišiel z prvého miesta Banán. Nasledovala kategória MTB. Mená ako Patrik Gažo či Martin Sitaš s určitosťou postupovali do finále. Porota ohodnotila za najlepšieho ridera kvaldy Pala Hraška. Pozornosť sa presunula do streetovej časti haly. Čo dodať? Zabíjalo sa riadne!

Ako čistá jazda Mária Flamíka tak streetové peklá od pána Fraštiu či Ludisa. Po streetiku sa prebehla kratšia pauza a následne finále a Banán dominoval flair whipom. Námestovčan Dominik Jancek lietal v supermanoch a doplnil to neskutočným barspin transférom. Vystriedali sa kategórie a MTB rideri odjazdili finálové jazdy plné tailwhipov a backflipov. Opäť sa prešlo k záživnejšej časti akcie, k streetu. Padali tažké grindy a štýlové jazdy. Tomáš Blaho zabil plnú jazdu barspinov kde sa len dalo a pridal technické kombá s condormi a manuálmi. Kto neprišiel môže len ľutovať.
 
Výsledky:
 
Park BMX:
1.Baránek
2. Orosz
3. Jancek
 
Park MTB:
1. Hraško
2. Gažo
3. Sitas
 
Street:
1. Blaho
2. Frastia
3. Flamik

 

Aktuality

09:25 Detaily 3. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Prvá rovinatá etapa má 165 km, prevýšenie len 831 m a očakávame dojazd v hromadnom šprinte. Najväčší favoriti sú Tim Merlier a Olav Kooij.

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Včera 08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

04.05.2024 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu