Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Otvorte si plechovku s novým Bikerom! Už v predaji.

Už štvrtý tohtoročný Biker pristál na pultoch predajní tlače, obchodov Tesco, bikeshopov a benzínových púmp Agip a Slovnaft. Otvorte si článok pre malú ochutnávku.
Biker

Tradičných 96 strán plných tradične toho najlepšieho zo sveta mountainbikingu netradične doplní plechovka osviežujúceho nealkoholického piva Birell, ktoré vám aspoň trochu pomôže naplno si vychutnať čítanie aj v týchto horúčavách. A keďže plechovky sa do schránok nezmestia a pani poštárky tiež nemusia zaháňať smäd s vaším darčekom, predplatitelia budú mať v časopise vloženú veľkú nálepku Adidas Evil Eye. Ak predplatiteľom ešte nie ste, môžete tak urobiť za zvýhodnenú cenu na tejto stránke v sekcii predplatné. Späť k časopisu – tu je malá ochutnávka toho, na čo sa môžete tešiť…

Okolie Nového Mesta nad Váhom je jednoducho ideálna letná destinácia. V okolitých kopcoch Bielych Karpát a Považského Inovca sa nájdu jednoduché trasy pre začiatočníkov, ale aj trasy namáhavé a technické – rovnako ako tá naša. Máme pre vás tipy, kde si v tejto časti západného Slovenska pojazdiť, a kde si po jazdení oddýchnuť.

Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu