Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Video: Red Bull Skylines 2012 v Paríži

Aké to je, keď máte na výber prakticky nekonečno kombinácií lajn pre vaše sérky? Presne tento pocit na vlastnej koži pocítilo 24 najlepších BMX riderov sveta, ktorý bol tým intenzívnejší, že sa konal v nádhernom prostredí historickej budovy Grand Palais v Paríži. O dizajn parku s obrovskými rampami a rozlohou vyše 180m2 sa postaral samotný Nate Wessel.
Biker
Video: Red Bull Skylines 2012 v Paríži

Najlepšiu jazdu pred vyše päťtisícovým publikom predviedol Američan Ryan Nyquist, ktorý vo svojej jazde finálovej jazde predviedol okrem iného cannonball double-barspin, na druhom mieste s čistým flip-whipom zo step-downu jeho krajan Dennis Enarson a víťaznú trojicu uzatvoril Venezuelčan Daniel Dhers napríklad s 360 tailwhip to no-hand, 360 double tailwhip alebo 360 no-foot cancan to tailwhip.
Medzi svetovou špičkou nechýbal ani český rider jazdiaci pod krídlami červeného býka – Michal Beran, ktorý ukázal triky ako frontflip no-hand alebo fenomenálny bikeflip to tap.

Red Bull tak opäť posunul hranice BMX contestov a nastavil latku pekne vysoko.


Vyššie nájdete 6-minútové video z celej súťaže a na tomto odkaze finálové jazdy jednotlivých riderov v poradí (zostupne), v akom sa umiestnili.

Aktuality

Včera 17:18 Julian Alaphilippe bol 130 km v úniku a po 11-kilometrovom sóle a neuveriteľnom výkone vyhral etapu na Giro d’Italia.

Dvojnásobný majster sveta predviedol na Gire jeden z najlepších výkonov v kariére a šéfovi tímu Soudal Quick-Step Patrickovi Lefevereovi, s ktorým mal v úvode sezóny viacero konfliktov, ukázal, že je v skvelej forme.

Včera 12:39 Fabio Jakobsen po páde na Gire končí. Tima Merliera rozhodcovia potrestali za nebezpečný šprint.

Tim Merlier výrazne zmenil dráhu šprintu v hromadnom dojazde 11. etapy Giro d’Italia, za čo ho rozhodcovia odsunuli z pôvodne druhého až na 89. miesto.

Včera 12:16 Detaily 12. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Kopcovitá etapa má 183 km, prevýšenie 2132 m a praje výbušným klasikárom, ale môže sa skončiť aj hromadným šprintom.

Včera 11:54 Video: Nahnevaný Jonathan Milan nadával jazdcovi UAE, lebo si nemohol zobrať tašku s jedlom.

Taliansky šprintér tímu Lidl-Trek si chcel zobrať tašku s jedlom 50 km po štarte jedenástej etapy Giro d’Italia, čo sa mu nepodarilo, keďže na kraji cesty išiel jeden z jazdcov tímu UAE Emirates.

Včera 10:56 Mathieu van der Poel sa chystá na Tour de France. Na Olympiáde pôjde na cestnom bicykli.

Van der Poel sa vyjadril, že logickou voľbou bude sústredenie sa na cestnú cyklistiku. Na Tour pôjde po etapách a bude pomáhať Jasperovi Philipsenovi v šprintoch.

Zavrieť reklamu