Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Top 5: Najpozeranejšie bike videá na Youtube

Nemusia byť najlepšie, a dokonca aj najzaujímavejšie. Všetko je o správnej propagácii, vďaka ktorej sa video dostane medzi čo najviac ľudí. Nech už je dôvod popularity akýkoľvek, našli sme pre vás 5 najpozeranejších videí s bikami na Youtube.  
Biker
Top 5: Najpozeranejšie bike videá na Youtube

 

1. 32 030 933 views
Danny MacAskill – Inspired Bicycles

Povedzme si úprimne – trial rozhodne nepatrí medzi najpopulárnejšie disciplíny MTB. Debutové video Dannyho MacAskilla je však nielen najpozeranejším bikovým videom, ale aj najpozeranejším všeobecne športovým videom histórie Youtube. Ak ste toto video nedali aspoň raz na Facebook, rovno si zrušte účet.


 

2. 25 390 751 views
Danny MacAskill – Way Back Home

Ak už internetový fenomén, tak aj viackrát po sebe. Dannyho prvé dlhé video Way Back Home už bolo plne v réžii Red Bull Media House – jedného z mnohých sponzorov, ktorí stáli na jeho podporu po neuveriteľnom online debute v rade. Zachytáva Dannyho cestu z Edinburghu na domovský ostrov Island of Man.


 

3. 14 497 145 views
Biker atakovaný urastenou antilopou

XC-čkár bicykluje africkou stepou, keď tu zrazu ho zboku atakuje dvestokilová antilopa. Fakt tretie najpozeranejšie video na Youtube? Vyzerá to tak… Treba však uznať, že šupu dostane naozaj luxusnú, trochu sa pováľa v prachu a nakoniec ukáže na kameru rozlámanú prilbu. Veľmi dobre viete, že to chcete vidieť…


 

4. 12 069 390 views
Seasons – Whistler Fall segment

Vždy keď zazneli prvé tóny skladby Two Shoes od Cat Empire a na obrazovke zasvietilo na zeleno anodizované Demo, nejeden dospievajúci chlapec si od nadšenia cvrkol. Jedna z najlegendárnejších sekcií z MTB videí je z filmu Seasons z roku 2004, a nájdete v nej mená ako Steve Peat, Thomas Vanderham, či Cam McCaul.


 

5. 9 189 215 views
Prvý BMX triple backflip na svete

Kľúčové slová: Jed Mildon, BMX, prvý triple backflip. V máji 2011 zatočil austrálsky rider zo špeciálneho odrazu s obrovským nájazdom aj dopadom prvý trojitý backflip na biku na svete. Záber z helmy je absolútne z iného sveta, a jeho dokonalo čistý dopad rovnako popiera akékoľvek fyzikálne zákony. Patrí mu piata priečka s niečo cez 9 miliónmi.

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu