Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Nové vydanie časopisu Relax už v predaji!

V novom čísle časopisu Relax sa znova dozviete kopec praktických rád, ktoré vám uľahčia váš aktívny život. Čaká na vás obsah nabitý informáciami o športe, zdraví a strave. Na 72 stranách si nájdete svoje aj za predpokladu, že nie ste milovníkmi zimy a zimných športov. A to len za 0,90 €. Nové vydanie časopisu Relax nájdete v novinových stánkoch, sieťach Tesco a kníhkupectvách Panta Rhei.
Biker

Človek je v prvých mesiacoch roka veľmi ľahko masírovateľný. Novoročné predsavzatia nás strašia ešte aj v marci a obchodníci sa idú pretrhnúť od snahy predať svoje produkty a služby. Ak ste si napríklad predsavzali, že budete chodiť pravidelne cvičiť, práve na vás je namierená propagácia permanentiek rôznych charakterov za skvelú/úžasnú/fantastickú/bezkonkurenčnú cenu. Nie je to však len šikovný marketing, vďaka ktorému vlastne prídete o dosť značné úspory? 

V novom Relaxe sa dozviete:

Prečo si (ne)kúpiť permanentku do fitnes centra?
V každom médiu na vás číhajú reklamy, ktoré vás presviedčajú, že pri kúpe celoročnej permanentky budete v lete hviezdami pláže. Podľahnúť tejto predstave nie je ťažké. V Relaxe sa dozviete, kedy sa vám kúpa permanentky naozaj oplatí. 
 
Čo vám hrozí v posilňovni?
Ste si istý, že viete, čo vás v posilňovni môže postretnúť? O posilňovniach sa v médiach hovorí prevažne len pozitívne. Relax sa však aj na posilňovne pozrel kriticky. Okrem iného sa dozviete aj to, či je hygiena týchto zariadení dostatočná, prečo nenosiť šortky a tielko, prečo by ste so sebou mali nosiť uterák… Mimochodom, viete ako spoznať dobrého trénera?

 
 
Zložte ho (nielen) v posilňovni
Už ste niekedy mali chuť trochu fyzicky potrápiť vašu polovičku? Je to celkom jednoduché. Stačí poznať svoje silné stránky. Muži sa vo všeobecnosti považujú za tých neohrozených silných lovcov minulosti, ktorých málo čo ohrozí. Vedeli ste však, že aj ženy si nesú veľký fyzický potenciál, ktorý môže s mužmi slušne zamávať? Neveríte? Čitajte Relax. 

 
Ako sa pripraviť na obdobie chrípky?
Chrípka nie je nič príjemné. Infekčné ochorenie, ktoré má bohatú čiernu históriu nás trápi aj v dnešnej „modernej“ dobe. Pán doktor Malovič vysvetľuje, ako chrípke predchádzať a čo jej prirodzenou prekážkou. Viete napríklad, ako by ste mali pripravovať zeleninu, aby ste z nej vyťažili maximum?
 
Prečo vás bolí hlava?
Bolesti hlavy sú častým problémom aj u relatívne zdravých ľudí. Nie sú síce smrteľné, život však dokážu poriadne znepríjemniť. Typická osoba s migrénou je podľa psychológov ambiciózna, nervózna, precízna, so sklonom k trvalému vnútornému napätiu a precitlivenosti na všetky podnety. Doktor Malovič má pre vás 9 tipov, ktoré vám pomôžu s bolesťou hlavy bojovať. 
 
Na bicykel v zime?
Prečo nie? Reklamný slogan istej značky outdoorového oblečenia hovorí, že neexistuje zlé počasie, iba zlé oblečenie. Relax vám poradí, ako sa obliecť na bicykel do zimy a vaše zimné aktivity rozšírite o ďalší šport, ktorý vám hlavne na snehu ponúkne spústu zábavy. 

 
Toto všetko a ešte o mnoho viac nájdete v novom vydaní časopisu Relax! Nové vydanie časopisu Relax nájdete v novinových stánkoch, sieťach Tesco a kníhkupectvách Panta Rhei. A to len za 0,90 €!
 

Aktuality

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

Včera 11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu