Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Video: Chris Akrigg: Akrigg Rides Again

Trialista z Yorkshire sa opäť hlási o slovo! Možno si spomínate na jeho hrôzostrašný pád z viac ako 10-metrovej výšky, pri ktorom si dolámal zápästie a stehennú kosť. Chris zabojoval a vrátil sa takmer zázračne na scénu v plnej zbroji. Aby však toho nebolo málo si nohu zlomil takmer presne na rok po prvom páde ešte raz... Jar 2013 tak hlási jeho hneď druhý návrat na scénu po veľkom zranení v priebehu dvoch rokov!   Aj napriek tomu, že sa podľa vlastných slov ešte stále dáva dokopy, v jeho najnovšom videu by ste určite nepovedali, že nie je úplne fit.   Chrisovi je však momentálne jedno, či jazdí po trailoch alebo si hopká po skalách, aj keď nie v plnej sile. Podstatné je, že je opäť na bicykli.
Biker
Video: Chris Akrigg: Akrigg Rides Again

Trialista z Yorkshire sa opäť hlási o slovo! Možno si spomínate na jeho hrôzostrašný pád z viac ako 10-metrovej výšky, pri ktorom si dolámal zápästie a stehennú kosť. Chris zabojoval a vrátil sa takmer zázračne na scénu v plnej zbroji. Aby však toho nebolo málo si nohu zlomil takmer presne na rok po prvom páde ešte raz… Jar 2013 tak hlási jeho hneď druhý návrat na scénu po veľkom zranení v priebehu dvoch rokov!

 

Aj napriek tomu, že sa podľa vlastných slov ešte stále dáva dokopy, v jeho najnovšom videu by ste určite nepovedali, že nie je úplne fit.

 

Chrisovi je však momentálne jedno, či jazdí po trailoch alebo si hopká po skalách, aj keď nie v plnej sile. Podstatné je, že je opäť na bicykli.

Aktuality

Včera 17:38 Tadej Pogačar nedal šancu súperom už po tretíkrát a na Giro d’Italia dosiahol etapový hetrik.

Pogačar vyhral horskú ôsmu etapu pred Danielom Martinezom a Benom O’Connorom.

10.05.2024 Tadej Pogačar suverénne vyhral prvú časovku na Giro d’Italia a zvýšil náskok vo vedení celkovej klasifikácie.

Na druhom mieste skončil Filippo Ganna a tretí najrýchlejší bol Magnus Sheffield.

10.05.2024 Detaily 7. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

40-kilometrová individuálna časovka sa končí stúpaním a očakáva sa ďalší súboj favoritov celkovej klasifikácie, do ktorého sa však určite zapojí aj Filippo Ganna.

09.05.2024 Mark Cavendish vyhral druhú etapu Okolo Maďarska. Sagan sa do šprintu nezapojil a Martin Voltr ide do žltého dresu.

Skvelú prácu odviedol opäť český jazdec slovenského tímu Pierre Baguette Cycling Martin Voltr, ktorý sa druhý deň po sebe dostal do úniku a vďaka bonusovým sekundám na prémiách sa dostal do vedenia celkovej klasifikácie.

09.05.2024 Pelayo Sánchez porazil v šprinte úniku Alaphilippa a vyhral šiestu etapu Giro d’Italia.

Julian Alaphilippe finišoval na druhom mieste pred Lukeom Plappom. Ružový dres drží aj naďalej Tadej Pogačar.

Zavrieť reklamu