Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Dá sa schudnúť bez námahy? Dozviete sa v novom Relaxe!

Áno, dá! Ako? Dozviete sa v najnovšom čísle časopisu RELAX - magazíne o zdravom životnom štýle, ktorý vám prináša nadupaný obsah na osemdesiatich stranách. A len za 0,90 €.  Malá ochutnávka toho, čo nájdete vovnútri:
Biker

Prežite stravovanie v reštaurácii

Ak nepatríte k tým, ktorí si jedlo pripravujú zo zásady sami, pravdepodobne ste si všimli, že už aj občasné obedy v reštaurácii zanechávajú na našich telách ťažko zmazateľné stopy. Nemusíte sa však vzdávať pohodlného života bez varenia. Stačí, keď budete vedieť, čomu sa vyvarovať. RELAX to vie, a rád sa s vami podelí.

 

Ako sa stať skutočným bežcom?

Beh vo svete zažíva nebývalý rozkvet. Ak ste sa preň tiež rozhodli, ale neviete ako na to, prinášame vám článok od jedného z najpovolanejších na túto tému – Ivana Gaboviča. Odborníka, ktorý svoje trénerské kvality odskúšal aj na takých hviezdach ako je napríklad tenista Dominik Hrbatý alebo Matej Cifra alias Sajfa. Jeho rady z vás spravia skutočného bežca a nového životného štýlu sa už nebudete chcieť vzdať.

 

Zvládnite útok jari

Škodcovia v podobe alergie či astmy vám dokážu znepríjemniť akýkoľvek outdoorový šport. Najväčšou dilemou pre alergikov a astmatikov tak býva otázka – športovať či nešportovať? Prečítajte si odpoúčania odborníčky, Kataríny Bergendiovej, ktorá vám vysvetlí všetko, čo potrebujete vedieť.

 

Nové pravidlá na ochranu pred slnkom

Môže opaľovací krém škodiť vašej pokožke? Nové kontroverzné výskumy ukazujú, že by ste mali prehodnotiť zaužívané pravidlá. Spolu so štyrmi tipmi ako sa opaľovať zdravo sa už ale nebudete musieť báť o svoje zdravie ani počas slnečných letných dní.

 

Ako zlepšiť detskú imunitu

Každý rodič si v prvom rade praje pre svoje dieťa zdravie. A s tým ide ruka v ruke obranyschopnosť oranizmu, resp. imunita. Ako na imunitu už od útleho detstva? Radí doktor Pavel Malovič.

 

Budúcnosť elektrobicyklov je už dnes

Elektrobicykle sa rozmáhajú šialene rýchlym tempom a už sa nedajú považovať len za krátkodobý trend, ktorý ľudí časom omrzí. Elektorbicykle sú plnohodnotným alternatívnym dopravným prostriedkom pre všetky vekové a výkonnosné kategórie. RELAX pre vás pripravil veľký špeciál, v ktorom sa dozviete aj to, čo ste vedieť hádam ani nechceli.

 

Vyrazte na výlet!

Do obľúbeného Rakúska, do severného Maďarska alebo dáte radšej prednosť nášmu drahému Slovensku? Ako dobre poznáte západ našej krajiny? A čo by ste povedali na aktívnu dovolenku v rastúcom cykloturistickom raji na Liptove?

 

Nový Relax hľadajte v najbližšom novinovom stánku!

Páči sa Vám časopis Relax?

Tak si ho rovno predplaťte!

12 vydaní, len za 10,80€ 

Aktuality

17:03 Jonathan Milan predviedol skvelý šprint a vyhral štvrtú etapu Giro d’Italia.

23-ročný Talian vyhral etapu v štýle monumentu Miláno-San Remo pred Kadenom Grovesom a Philom Bauhausom.

14:35 Jonas Vingegaard začal trénovať na bicykli a postupne sa zotavuje z početných zlomenín.

„Samozrejme, dúfam, že budem na štarte Tour de France. Nevieme presne, aká bude moja forma a ako bude prebiehať moje zotavenie, ale urobím všetko pre to, aby som sa tam dostal vo svojej top forme,“ hovorí Jonas Vingegaard vo videu, ktoré zverejnil jeho tím Visma – Lease a Bike.

14:22 Peter Sagan už zajtra odštartuje na cestných pretekoch Okolo Maďarska v drese tímu Pierre Baguette.

Sagan bude štartovať za slovenský tím na maďarských cestných etapových pretekoch, ktoré sa uskutočnia od 8. do 12. mája.

11:14 Geraint Thomas odkazuje Pogačarovi: Užil si si zábavu. Urobme si zajtra pekný pokojný deň.

Thomas si zavtipkoval v príspevku na Twitteri (X) po tom, ako v závere šprintérskej tretej etapy Giro d’Italia ušiel do úniku s Tadejom Pogačarom.

10:27 Detaily 4. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Etapa v štýle monumentu Miláno-San Remo má dĺžku 190 km a prevýšenie 2079 m. V závere sa očakáva hromadný šprint, aj keď stúpanie Capo Mele tesne pred cieľom môže narušiť plány šprintérov.

Zavrieť reklamu