Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Časopis Tour de France 2013

Najväčšia udalosť cestnej cyklistiky, Tour de France, sa už začala! Aby ste boli na tento sviatok dokonale pripravení, opäť vychádza kompletný sprievodca a oficiálny program Tour. Nájdete ho v novinových stánkoch, v kníhkupectvách Panta Rhei, alebo môžete objednať online na jagastore.sk. Tu je malá ochutnávka toho čo nájdete na 168 stranách sprievodcu Tour de France.
Biker

Jubilejná stá Tour bude stáť naozaj za to! Všetko je pripravené do najmenšieho detailu, rafinovane zostavená trať ako dôsledná oslava slnečného Francúzska.

Zavládne na Slovensku opäť saganománia? Veríme, že áno! Peter Sagan ide na Tour obhajovať zelený dres. Na rozdiel od minulého roku by mal mať väčšiu podporu od svojho tímu. Na druhej strane musí počítať s tým, že bude pod mimoriadnym drobnohľadom celého pelotónu.

Aj oči bratov Velistovcov a celého ich tímu Omega Pharma-Quick Step sa s očakávaním upierajú na Tour. Kým Peter má účasť na Tour viac menej istú, Martinova nominácia ešte závisí od viacerých okolností a riaditeľ tímu Patrick Lefevre o nej zrejme rozhodne až na poslednú chvíľu. Majú vo svojom strede hviezdu tej najväčšej veľkosti – tím, ktorý vlastnení český finančný a uhliarsky magnát Zdeněk Bakala totiž posilnil Marc Cavendish, čo z pohľadu celého tímu stavia účasť na Tour do úplne iného svetla. Už totiž nejde len o zbieranie skúseností. Tím má vo svojom strede lídra, ktorého ambície na etapové víťazstvá, či dokonca žltý dres, nie sú vôbec prehnané.

V našom špeciálnom vydaní nájdete komplexného etapového sprievodcu, ktorý vám bude robiť spoločnosť každý deň 100. ročníka Tour. K dispozícií sú mapy, plastické profily etáp, časové itineráre, odborné súhrny a predpovede športového riaditeľa pretekov Jeana-Françoisa Pescheuxa a, samozrejme, exkluzívny bonus: názory našich cyklistických dvojičiek bratov Petra a Martina Velitsovcov. Ich cenné a absolútne autentické postrehy zohľadňujú skúsenosti z predchádzajúcich Tour, ako aj  zázemie silného tímu Omega Pharma-Quick Step.

Spoločne nahliadneme do najkrajších zákutí trate. Z Korziky cez Nice až po majestátne vrcholy Álp. No a napokon Paríž. Ponúkame kompletného sprievodcu jubilejnej stej Tour, ktorý vás zoznámi s traťou i s pretekárskym dedičstvom.

Zaujímajú vás informácie o tímoch? Žiadny problém! Tour de France privíta najkompletnejší zoznam tímov, počnúc La Mondiale až po Vacansoleil-DCM. Prinášame všetky údaje o každom jazdcovi na Tour spolu s odbornou analýzou reálnych možností každého tímu. Od koho? No predsa od päťnásobného víťaza Tour Bernarda Hinaulta.

Tour miluje štatistiky. Chýbať teda nemôžu tie najpestrejšie prehľady a historické rebríčky. Neváhajte už ani sekundu. Tohtoročná Tour naozaj stojí za to!

168 stranový oficiálny sprievodca po Tour de France už v predaji! Hľadajte ho v novinových stánkoch a Panta Rhei!

 

Chcete aby vám kompletný sprievodca Tour de France prišiel až domov do schránky?

Predplaťte si časopis Cyklistika!

8 vydaní len za 23,60 € a dostanete darček! Fľašu na vodu Tour de France zadarmo!

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu