Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Čo nájdete v letnom Relaxe?

Relax – magazín o zdravom životmom štýle nájdete v novinových stánkoch, predajniach tlače, hypermarketoch a bicyklových obchodoch. Tu je malá ukážka toho, čo nájdete vo vnútri
Biker

Chcete rýchlo schudnúť?

Človek je od prirodzenosti tvor nespokojný a netrpezlivý. Málo z nás krochká od šťastia, keď sa ráno postaví na váhu. A keď sa odhodláme niečo so sebou spraviť, väčšina z nás by chcela vidieť výsledky najlepšie už na druhý deň. Je pravda, že zázraky vám nemôžeme sľúbiť, ale vieme vám poradiť ako vašu premenu do nového tela urýchliť. 

Čo jesť, keď…

Poznáte to – chladnička zíva prázdnotou, ste hladní a premýšľate nad tým ako vyčarovať z nakladaných uhoriek grilované kurča. Strava ovplyvňuje náš život oveľa viac ako si možno ste ochotní pripustiť. A tak premýšľajte dopredu a svoj jedálniček plánujte dopredu. Článok vám odpovie na 10 najčastejších otázok hľadne stravy.

 

Ako sa vyhnúť potravinovej alergii?

Potravinová alergia sa vzmáha. V dnešnej dobe postihuje až 8 % dojčiat, 5 % malých detí a 2 až 4 % dospelých. Počet postihnutých každý rok stúpa, takže hrozba je reálna. Čo spôsobuje vznik potravinovej alergie? Ako vzniká? Čím prikrmovať malé detí, aby sme čo najviac eliminovali riziko vzniku alergie? Dozviete sa v RELAX-e.

Chcete začať behať a neviete ako?

Hovorí sa, že najťažším krokom pre každého bežca je ten prvý – vybehnúť z pohodlia svojho domova. Preto je dobré mať niekoho, kto vás nielen namotivuje, ale aj pomôže. Tak vznikol bežecký klub SHEruns – komunita zameraná výlučne na ženy vie, čo nežné pohlavie potrebuje. A prezradíme vám, že so SHEruns môžete vyhrať „výlet“ na najväčší ženský maratón a polmaratón do San Francisca. Ešte váhate?

 

Pravda o antioxidantoch

Zázrak s menom antioxidant pobláznil ľudstvo. Majú okolo seba auru zdravia, takže ich chceme svojmu telu dopriať v maximálnych možných dávkach. Ale… Je všetko, čo sa hovorí pravda? Sú to živiny, ktoré bojujú s chorobami, alebo je to len nafúknutý marketingový trik? Článok vám túto problematiku osvetlí a vysvetlí fakty a fikciu.

Kúpiť si horský bicykel alebo hybrid?

Budete v práci rýchlejšie na hybridnom bicykli alebo na horskom? Má význam kupovať horský bicykel, aj keď budete jazdiť po rovine? Čo vlastne znamená výraz hybridný bicykel? A čo ho odlišuje od čistokrvného horského bicykla? Ak zvažujete kúpu nového bicykla, určite si tento článok nenechajte ujsť.

 

Prečítajte si nový RELAX, ktorý vám pomôže (nielen) do plaviek. A dobrá správa je, že časopis zoženiete vo vašich stánkoch len za 0,90 €.

Ak chcete aby vám Relax zavítal priamo do schránky, môžete si ho predplatiť tu.

Aktuality

16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu