Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Rudy Project Sterling Cannondale Replica

Doteraz bola vo farbách tímu Cannondale dostupná len najdrahšia varianta prilby Rudy Project. Taliansky výrobca prilieb a okuliarov  v tomto roku predstavil aj Cannondale verziu dostupnejšieho a veľmi populárneho  modelu Rudy Project Sterling.
Biker

Prilba má farbu Lime Blue White FluoShiny. Zadná časť je biela, s priestorom na nálepky tímu Cannondale, ktoré sú súčasťou balenia.

Všetky vlastnosti, ktorémajú  prilby Sterling boli pri Cannondale edícii samozrejme zachované. Prilba má 18 vetracích otvorov, pod bradou sa zapína prostredníctvom Fastex systému a je nastaviteľná po obvode a aj po výške. Súčasťou balenia je okrem nálepiek MTB šilt, odnímateľná sieťka proti hmyzu a taktiež náhradná výplň prilby v prípade, že preferuješ  skôr variantu bez sieťky.  Ďalšou veľmi populárnou vlastnosťou prilieb Sterling je tzv. EyewearDock – držiak na okuliare v hornej časti, ktorý ti bezpečne podrží okuliare v prípade, že ich zrovna nebudeš potrebovať.

Prilba je dodávaná v dvoch veľkostiach S/M (obvod hlavy 54-58cm) a L (59-61cm).

Hmotnosť menšej veľkosti je 280g a väčšej 310g.

Prilby a okuliare Rudy Project nájdeš v predajni Korcule.com na Černyševského 24 v Bratislave alebo na e-shope www.korcule.com

 

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu