Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Mario Cipollini a jeho zberenkyne

Legendárny taliansky cyklista a typický taliansky lámač ženských sŕdc Mario Cipollini nezaháľa ani po ukončení skvelej kariéry. Tento víťaz 42 etáp a tri krát celkovo na Gire, víťaz 12 etáp na Tour, ktorý žal úspechy aj na klasikách, bol vždy už za svojej kariéry u žien mimoriadne obľúbený.  Predovšetkým v Taliansku, samozrejme.  Jeden zo ženských cyklistických tímov dokonca nesie aj jeho meno- dámy sa volajú MCipollini Giambenini. Je preto veľkou odmenou pre všetky zúčastnené, keď do tréningového kempu zavíta sám veľký "maestro" a s mladými cyklistkami odtrénuje niekoľko tréningových jednotiek.
Biker
Mario Cipollini a jeho zberenkyne

https://youtu.be/v7lCTWuGVoI

Legendárny taliansky cyklista a typický taliansky lámač ženských sŕdc Mario Cipollini nezaháľa ani po ukončení skvelej kariéry. Tento víťaz 42 etáp a tri krát celkovo na Gire, víťaz 12 etáp na Tour, ktorý žal úspechy aj na klasikách, bol vždy už za svojej kariéry u žien mimoriadne obľúbený.  Predovšetkým v Taliansku, samozrejme.  Jeden zo ženských cyklistických tímov dokonca nesie aj jeho meno- dámy sa volajú MCipollini Giambenini. Je preto veľkou odmenou pre všetky zúčastnené, keď do tréningového kempu zavíta sám veľký „maestro“ a s mladými cyklistkami odtrénuje niekoľko tréningových jednotiek.

Aktuality

12:28 Ako Simča Kuchyňková vybojovala tretie miesto na Svetovom pohári v endure vo Finale Ligure.

„Bol to môj najnáročnejší deň na bicykli a bolo neskutočné teplo. Išla som po celý čas naplno a do toho ma ešte poštípala aj včela,“ opisuje Simča Kuchyňková prvé preteky sezóny 2024.

11:35 Z Giro d’Italia odstúpili už traja jazdci tímu Visma – Lease a Bike.

Po prvom dni oddychu odstúpil z pretekov jeden z najlepších šprintérov a víťaz deviatej etapy Olav Kooij, takže tímu Visma – Lease a Bike zostalo na Gire už len päť jazdcov. Celkovo odstúpilo v priebehu deviatich etáp 15 pretekárov.

11:25 Detaily 10. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Horská desiata etapa má dĺžku 141 km, prevýšenie 2952 m a končí sa dlhým stúpaním Bocca della Selva.

Včera 14:28 Video: Peter Sagan podpísal fanúšikovi knihu za jazdy na pretekoch v Maďarsku.

Trojnásobný majster sveta potešil fanúšika podpisom knihy Môj svet v záverečnom stúpaní tretej etapy pretekov Okolo Maďarska.

11.05.2024 Tadej Pogačar nedal šancu súperom už po tretíkrát a na Giro d’Italia dosiahol etapový hetrik.

Pogačar vyhral horskú ôsmu etapu pred Danielom Martinezom a Benom O’Connorom.

Zavrieť reklamu