Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Nové modely bicyklov MAYO a LIBERTY

Spoločnosť LIBERTY TRADE s.r.o., výrobca bicyklov MAYO a LIBERTY, uvádza na trh širokú ponuku bicyklov v populárnej veľkosti 27,5“ (650B). Celkovo je v ponuke 5 edícií (modely 27,5“ TOUR a 27,5“ SPORT v prevedení DISC aj V-Brake s rámom AL6061 UNI (od 329€), ďalej modely 27,5“ POWER, 27,5“ COMP a 27,5“ MAX s rámom AL7005 TRIPLE BUTTED v prevedení DISC (už od 529€) a nechýbajú ani FULL SUSP modely pre CROSS COUNTRY – FS POWER, FS COMP a FS MAX v prevedení DISC (od 699€).   Bicykle v spomenutých edíciách sú tiež v ponuke aj v klasickom 26“ MTB prevedení a rovnako ako aj v prevedení 29“ eR. Ďaľšou novinkou je možnosť ktorýkoľvek z týchto bicyklov vybaviť extrémne ľahkým Elektrokitom so zadným motorom s integrovaným controllerom, s 33 voltovou BOTTLE STYLE batériou s kapacitou 6,2 alebo 9,3Ah. Celková hmotnosť elektrifikovaných bicyklov začína už na 17kg (podľa veľkosti a modelu) a sú tak mimoriadne vhodné na aktívne jazdenie aj pre menej zdatných bikerov.  
Biker

 

 

Aktuality

18:17 Peter Sagan sa tesne vyhol hrozivému pádu v šprinte úvodnej etapy Okolo Maďarska.

Sagan dostal v záverečných kilometroch defekt, kvôli ktorému stratil dobrú pozíciu na čele pelotónu a nakoniec skončil na 23. mieste. Skvelý výkon v úniku predviedol český jazdec slovenského tímu Pierre Baguette Cycling Martin Voltr, ktorý dostal ocenenie pre najbojovnejšieho jazdca a vďaka bonusom z prémií je druhý v celkovej klasifikácii.

17:56 Únik „ukradol“ šprintérom piatu etapu na Giro d’Italia. Benjamin Thomas získal prvé víťazstvo pre Cofidis v roku 2024.

Na druhom mieste skončil Michael Valgren a tretí finišoval Andrea Pietrobon. Celkovú klasifikáciu vedie aj naďalej Tadej Pogačar.

15:26 Video: Peter Sagan spadol v úvode prvej etapy Okolo Maďarska, v pretekoch pokračuje.

Len 35 km po štarte došlo k pádu piatich jazdcov, pri ktorom skončil na zemi Peter Sagan a aj ďalší jazdec tímu Pierre Baguette Daniel Vysočan. Zo záznamu pádu to vyzerá, že neutrpeli vážnejšie zranenia v pretekoch pokračujú.

12:48 Video: Najlepšie momenty zo svetového pohára v zjazde vo Fort William zachytené v Sleeper Shreedit.

Už tradične najlepšie zostrihy z pretekov svetového pohára prináša Sleeper, ktorý nevynechal ani prvé kolo zjazdu vo Fort Williame. Toto video baví a je prešpikované skvelými momentmi.

12:03 Detaily 5. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

V poradí tretia etapa, v ktorej sa očakáva dojazd v hromadnom šprinte, má dĺžku 176 km a prevýšenie 2180 m.

Zavrieť reklamu