Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Doprajte si HUMVEE CONVERTIBLE!

Convertible znamená v angličtine auto bez strechy. Humvee Convertible znamená vetrovka bez rukávov. Táto vodotesná vetrovka vyrobená z 2,5 vrstvového priedušného materiálu Vás ochráni pred živlami a zaručí, že nech je vonku akékoľvek počasie, vy budete vždy v suchu. Keď sa zohrejete, alebo ak vonku konečne prestane pršať, otvorte zipsy v podpazuší alebo jednoducho odopnite rukávy a chrbtovú časť a zmeňte vetrovku na vestu.
Biker

Odnímanie rukávov možno znie ako poriadna otrava, ale rukávy sú pripojené k veste pomocou vodotesných zipsov a zadná chrbtová časť je pripojená pomocou diskrétných cvočkov. Tie sú presne takej istej farby, ako vetrovka, takže na zelenej máte zelené cvočky. Rukávy odopnete jedným ťahom a to, čo vám ostane v rukách vyzerá ako bolero, takže sa nikdy nedostanete do nepríjemnej situácie, keď stratíte jeden rukáv a vetrovku už nikdy nedáte dohromady.
Na prednej strane má vetrovka dve veľké vrecká na zips, kde si môžte uschovať vstup do Bike Parku alebo lístok na vlek. Ľavé vrecko má dokonca aj šnúru na pripojenie kľúčenky. Veľký sieťovinový panel na chrbte umožňuje dokonalé odvetranie chrbta, keď máte na sebe rukávy a chrbtovú časť. Strih tejto vetrovky je voľný, s možnosťou nastavenia zápästia, goliera a šírky pásu.

Reflexné prvky zaručujú, že ste videní na ceste. Na chrbáte je uško, do ktorého si môžte zavesiť Endura LED svetlo. Humvee Convertible vetrovka je dostupná vo veľkostiach S-XXL v čiernej, červenej alebo Kelly green zelenej farbe.

Vodotesné parametre: 10,000mm

Priedušnosť: 10,000g/m2/24hrs

Veľkosti: S-XXL

Cena: 99,99 Eur

Web: http://www.endurasport.com/product-detail.asp?ProductID=379

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu