Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Jan Čelůstka potreboval byť po páde z bicykla fit do 2 týždňov. Čo mu pomohlo dostať sa do formy v tak krátkom čase?

Akútne a chronické bolesti svalstva, šliach či kĺbov trápia vo väčšej miere aktívne športujúcich ľudí. Šport je prospešný pre zdravie i myseľ nielen aktívnych, ale aj rekreačných športovcov.
Biker
Jan Čelůstka potreboval byť po páde z bicykla fit do 2 týždňov. Čo mu pomohlo dostať sa do formy v tak krátkom čase?

Akútne a chronické bolesti svalstva, šliach či kĺbov trápia vo väčšej miere aktívne športujúcich ľudí. Šport je prospešný pre zdravie i myseľ nielen aktívnych, ale aj rekreačných športovcov. Avšak ak sú športové aktivity sprevádzané bolesťou, nie je to nič príjemné a pôžitok zo športu ide bokom. Svoje o tom vie aj dvojnásobný olympijský triatlonista Jan Čelůstka z Prestigio Realiz tímu, ktorý sa po páde z bicykla na pretekoch v Kapskom Meste rozhodol vyskúšať už aj na Slovensku dostupnú prelomovú terapeutickú metódu – Hilterapiu®. www.hilterapia.sk

Ako prebieha zázrak menom Hilterapia®? http://www.hilterapia.sk/vyskum/


Podstatou Hilterapie® je vysoká intenzita laserových HILT impulzov, ktoré bez poškodenia povrchovej vrstvy kože prenikajú do najhlbších vrstiev svalov a kostí a tým umožňujú efektívne liečenie aj hlbokých chronických lézií. Aktivuje sériu biologických signálov podporujúcich uzdravujúce a regeneračné procesy v tkanivách. Práve táto inovatívna metóda odstraňuje zápaly vnútorných tkanív, ktoré zároveň posilňuje. Tkanivá sa počas terapie zahrievajú, svaly sa uvoľňujú a bolesť sa odstraňuje na dlhší čas, pretože dochádza k lymfatickému odvodneniu a mikrocirkulácii. Hilterapia® je účinná pri liečbe nielen artrózy, ale aj posttraumatických patológii.

Pre koho je vhodná?
Hilterapia® je efektívna v odstraňovaní bolestivých symptómov a problémov v kĺbovej mobilite, čím umožňuje okamžité začatie rehabilitačného programu a poskytuje tak pacientovi okamžitú úľavu. Využíva sa aj pri rehabilitačných terapiách pri zotavovaní sa zo zranení šliach, tendonitídy, vykĺbenín, burzitídy a iných traumatických problémov. „Hilterapia® dnes predstavuje najaktuálnejšie riešenie, úzko späté s ohromujúcimi inováciami vo vedeckom svete, v liečbe a vyliečení bolestivých patológií spojených napríklad so šľachami, svalmi a väzmi“, vysvetľuje MUDr. Beáta Váhová. Poskytuje okamžité riešenie, ktoré je efektívne a má dlhotrvajúci účinok na hodnotný a kvalitný život. Navyše má protizápalový, protiopuchový, analgetický (proti bolesti), myorelaxačný (uvoľňuje napätie v svaloch, šľachách a spojivových tkanivách), biostimulačný a regeneračný účinok. Môže podporiť opravu a regeneráciu poškodených tkanív, napríklad kĺbovej chrupavky, zlepšiť krvný obeh, pozitívne vplýva na proces zaceľovania rán. Vďaka tomu, že Hilterapia® vplýva na rýchlejšiu regeneráciu, je veľmi populárna aj u profesionálnych športovcov.

Najúčinnejší bezbolestný spôsob ako liečiť a ukončiť bolesť nielen u profesionálnych športovcov

Dvojnásobný olympijský triatlonista Jan Čelůstka z Prestigio Realiz tímu absolvoval hilterapiu po páde na pretekoch v Kapskom Meste, kde si pád z bicykla odniesol jeho chrbát. „O hilterapii som nevedel. Spadol som z bicykla na pretekoch v Kapskom Meste. Do ďalšieho preteku v Číne mi ostávali len 2 týždne. Potreboval som pretekať, ale chrbát ma stále bolel. Na odporučenie môjho trénera som ihneď „naklusal“ na kliniku MEDANTE, kde mi terapeutka po pohovore a všeobecnom vyšetrení ponúkla možnosť hilterapie,“ hovorí olympijský triatlonista.

Ako hodnotí účinky Hilterapie® Jan Čelůstka?

„Bol som úplne spokojný a výsledky to len potvrdzujú – presvedčivé víťazstvo v Senci a 7. miesto na SP v Mexiku za posledné dva týždne,“
hodnotí Jan Čelůstka, a na záver dodáva: „Určite to odporúčam absolvovať všetkým športovcom. Po prvé je to bezbolestné, čo je pre väčšinu ľudí, a teda aj športovcov veľmi dôležité, a po druhé je to účinné. Navyše je to bez vedľajších účinkov, čiže nič neriskujete.“

Hlavné indikácie: http://www.hilterapia.sk/indikacie/

  • osteoartritída a degeneratívne procesy;
  • burzitída, synovitída, kapsulitída, tenisový lakeť;
  • tendonitída a tendosynovitída;
  • edém a traumy z vyvrtnutia;
  • posttraumatické patológie spôsobené aj neprimeranou námahou;
  • adduktorový syndróm, tibio-tarzálne vytknutia, poškodenia chrupavky kolena, športové traumy.

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu