Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Zraneniami sa platí. Neplaťte priveľa!

Ruku hore, kto nemá na konte pestrú zbierku zranení. Všetci vieme zásady bezpečnosti a na čo si dávať pozor, ale úprimne: kto nesiahol na svoje limity, ďaleko sa nedostal.
Biker

Niekedy to vyzerá, že tie najväčšie medzníky v našom výkone sú zaplatené nejakým zranením. Asi to už máme v krvi, že nás vpred ženie túžba byť stále lepší. Dostať sa ďalej a ísť tvrdšie, lepšie, vytrvalejšie. Každý rider pozná ten pocit. Zákruta na milovanom traili, ťažká etapa – vtedy sa jednoducho nedá ísť pomalšie či opatrnejšie. Ide sa na hranu, nech to stojí, čo to stojí.

A tak, z času na čas zaplatíme. Šmyk a úraz, natiahnutý sval či podvrtnutie, natrhnutá alebo zapálená šľacha. Nejakú tú modrinu či narazenie nikto nerieši a oškretie je iba odznak za odvahu, ale vykĺbenina či roztrhnutý sval dokáže ukončiť hru. Ako sa uistiť, že za naše prekonávanie hraníc nezaplatíme priveľa? Každá skúsenosť nás posúva dopredu a niečo nám dáva, zranenie si však dokáže veľa zobrať.

Nik nechce sedieť doma a sledovať, ako mu uteká čas a tvrdo získaná kondička a výsledky. Spomeňte si na váš posledný úraz. Čo by ste vtedy dali za to, aby ste mohli byť čím skôr opäť na biku? Našťastie, existuje spôsob, ako liečbu svojich zranení výrazne podporiť. Je to Dolobene gél. Jeho zloženie 3 v 1 má totiž jediný účel: dostať vás čím skôr späť na sedadlo. Špeciálna kombinácia 3 zložiek sa navzájom posilňuje a dopĺňa a zaručuje rýchly a spoľahlivý účinok. Ako Dolobene pôsobí?

Heparín zlepšuje krvný prietok v mieste zranenia. Tým pôsobí proti opuchu a zápalu, a rýchlo lieči pomliaždeniny.

Dimetylsulfoxid tíši bolesť a znižuje zápal, vďaka čomu urýchľuje hojenie.

D-pantenol chráni vašu kožu a podporuje jej regeneráciu pri poranení.

Viac o unikátnom zložení nájdete na www.dolobene.sk. A ako sa Dolobene používa? Ľahko roztierateľný gél jednoducho natriete tam, kam potrebujete. Aplikujte ho na poranené miesto 2- až 4-krát denne a uvidíte sami. Už čoskoro budete opäť zisťovať, kam až môžete zájsť.

Liek nie je viazaný na lekársky predpis. Gél Dolobene je liek určený na vonkajšie použitie. Obsahuje heparín, DMSO a D-pantenol. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták. O správnom použití lieku a prípadných nežiaducich účinkoch sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Prepracované zloženie Dolobene gélu obsahuje 3 liečivé látky, ktoré sa navzájom dopĺňajú a posilňujú. Vďaka ich spoločnému účinku tak vaše zranenia vyliečite rýchlo a účinne.

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu