Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Fotogaléria: Výber najlepších cyklistických fotiek z produkcie Red Bull v roku 2023

Značka Red Bull znamená vo svete extrémnych športov naozaj veľa. Na svojom webe, ktorý zhromažďuje mediálne výstupy pred pár dňami uverejnili album, v ktorom zverejnili výber 300 najlepších fotografií od svojich dvorných fotografov. Tu je výber tých fotiek, ktoré sú spojené s cyklistikou.
Matúš Bušík
 Fotogaléria: Výber najlepších cyklistických fotiek z produkcie Red Bull v roku 2023

Wout van Aert na monumente Paríž-Roubaix. Zdroj: Red Bull Content Pool

Jackson Goldstone, Wout van Aert, Tom Pidcock, Fabio Wibmer a mnoho ďalších cyklistických superstars nosí na hlavách prilbu Red Bull.

Pre športovca, je to vždy obrovská česť, stať sa ambasádorom tejto značky, ktorá pre svet športu robí naozaj veľa.

Zamyslite sa nad tým, dá sa povedať, že čokoľvek, čoho sa Red Bull chytí má vo svete obrovské meno. Viete, že akcie budú do detailu premyslené, prípadne že od jazdcov alebo tímov s logom Red Bull môžeme čakať veľké veci.

A nejedná sa len o cyklistiku, rakúska značka pôsobí v mnohých športových odvetviach a organizuje množstvo športových, ale aj zábavných podujatí, ktoré vo svete nemajú obdobu.

Ostáva nám len dúfať, že Red Bull zostane vystupovať ako hlavný partner týchto podujatí a bude ich úroveň nesutále zvyšovať.

 

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu