Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Doprajte si HUMVEE CONVERTIBLE!

Convertible znamená v angličtine auto bez strechy. Humvee Convertible znamená vetrovka bez rukávov. Táto vodotesná vetrovka vyrobená z 2,5 vrstvového priedušného materiálu Vás ochráni pred živlami a zaručí, že nech je vonku akékoľvek počasie, vy budete vždy v suchu. Keď sa zohrejete, alebo ak vonku konečne prestane pršať, otvorte zipsy v podpazuší alebo jednoducho odopnite rukávy a chrbtovú časť a zmeňte vetrovku na vestu.
Biker
Doprajte si HUMVEE CONVERTIBLE!

Odnímanie rukávov možno znie ako poriadna otrava, ale rukávy sú pripojené k veste pomocou vodotesných zipsov a zadná chrbtová časť je pripojená pomocou diskrétných cvočkov. Tie sú presne takej istej farby, ako vetrovka, takže na zelenej máte zelené cvočky. Rukávy odopnete jedným ťahom a to, čo vám ostane v rukách vyzerá ako bolero, takže sa nikdy nedostanete do nepríjemnej situácie, keď stratíte jeden rukáv a vetrovku už nikdy nedáte dohromady.
Na prednej strane má vetrovka dve veľké vrecká na zips, kde si môžte uschovať vstup do Bike Parku alebo lístok na vlek. Ľavé vrecko má dokonca aj šnúru na pripojenie kľúčenky. Veľký sieťovinový panel na chrbte umožňuje dokonalé odvetranie chrbta, keď máte na sebe rukávy a chrbtovú časť. Strih tejto vetrovky je voľný, s možnosťou nastavenia zápästia, goliera a šírky pásu.

Reflexné prvky zaručujú, že ste videní na ceste. Na chrbáte je uško, do ktorého si môžte zavesiť Endura LED svetlo. Humvee Convertible vetrovka je dostupná vo veľkostiach S-XXL v čiernej, červenej alebo Kelly green zelenej farbe.

 

Vodotesné parametre: 10,000mm

Priedušnosť: 10,000g/m2/24hrs

Veľkosti: S-XXL

Cena: 99,99 Eur

Web: http://www.endurasport.com/product-detail.asp?ProductID=379

 

 

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu