Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Adrenalín Film Festival (AFF) začína 3.11. 2014 v BA

Dňa 3.11. začína v Bratislave Adrenalín Film Festival (AFF), ktorým vám prinesie to najkvalitnejšie ze svetovej produkcie adrenalínových filmov tejto sezóny. Zimná edícia festivalu je zameraná na snowboarding/freeskiing a plánuje predstaviť svojim návštevníkom približne 25 dlhých ako aj krátkych filmov zo siedmych krajín. Ponuka bude naozaj pestrá, v programe nájdete filmy zamerané na veľké hory, street, súťaže či enviromentálne otázky.
Biker
Adrenalín Film Festival (AFF) začína 3.11. 2014 v BA

AFF sa bude odohrávať na dvoch miestach. Tým prvým je Filmový klub 35mm, ktorý sa nachádza na Filmovej a televíznej fakulte VŠMU na Svoradovej ul. 2 v centre Bratislavy. Na tejto adrese budú prebiehať premietania každý deň od pondelka do štvrtka (3.11. – 6.11.) vo večerných hodinách.

Každý deň sa môžete tešiť na dva premietacie bloky, z ktorých vždy jeden bude zameraný na snowboarding a druhý na freeskiing. Keďže v rámci programu máme zahrnuté aj kratšie filmy, v rámci každého bloku nájdete 2 až 3 filmy.

V piatok 7.11. sa festival presunie z priestorov na Svoradovej na Továrenskú 14 do klubu Loft. Tam vám budú predstavené posledné filmy tohto festivalu a event bude zakončený spoločnou afterparty.

AFF v rámci spolupráce s OZ Na hrane prinesie aj premietanie filmu Higher v klube Re:fresh kde sa tiež uskutoční párty po tomto filme.

Určite si nenechajte teda tento festival ujsť! Viac podrobností a kompletný program nájdete na stránke www.adrenalinfestival.sk

https://www.youtube.com/watch?v=vL73vUUKprk

https://www.youtube.com/watch?v=5Pw7pRqPw_4

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu