Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Relax 7/2014 už v predaji!

Váš obľúbený Relax je opäť na pultoch predajní, plný článkov o športe a zdraví. Pár z nich by sme vám radi predstavili tu a teraz.
Biker

Sú vitamínové doplnky potreba či iba biznis? 

Či už chcete krásnu pleť, železnú imunitu alebo zdravé srdce, vždy existuje doplnok, ktorý vám sľúbi splnenie vášho želania. Ale nie sú to len plané sľuby? Na túto problematiku sme si trochu posvietili a prinášame vám naše výsledky. Hoci vám pravidelné užívanie doplnkov výživy môže pomôcť k dobrému pocitu, že pre svoje zdravie robíte maximum, možno sa v slabej chvíľke aj vy pristihnete pri myšlienke, či sú skutočne potrebné, a či vám nestačí pestrá strava. Ako to je?



 

Pijeme zdravú vodu?

Život bez nej si nikto z nás nevie predstaviť. Viete ale, že už dávno neplatí, že každá voda je telu prospešná? Kvalitu vody väčšina z nás posudzuje na základe jej čírosti a zápachu. No je každá balená, filtrovaná, minerálna či kohútiková voda vhodná pre každého? Čo by ste mali o vode vlastne vedieť?



 

Ako netlačiť bicykel do kopca?

Lepšia jazda v kopcoch vám dodá nielen sebavedomie – či už je vaše bicyklovanie vo forme výletu alebo športového tréningu, ale vďaka elegancii v stúpaniach si čas na svojom dvojkolesovom tátošovi naplno užijete a tieto chvíle vám prinesú oveľa viac radosti a menej trápenia. Ako na to, vám prezradíme rovno v dvoch článkoch za sebou.



 

20 spôsobov ako si zamilovať behanie

Behanie je náročné. Nudné. A bolí. Sú vám tieto výhovorky povedomé? Áno, je pravda, že behanie nie je ľahké. A nie je žiadne tajomstvo, že nie každý zvláda tráviť dlhé kilometre sám so svojimi myšlienkami. O to viac, keď to odsýpa pomaly a obzvlášť, keď už statočne bolia najrôznejšie svaly. Ale dá sa to – aj beh si môžete naozaj užívať. A my vieme, ako na to…



 

Chudokrvnosť lieči strava

Možno ste to práve vy, kto chodí každý deň behať a jedného dňa si uvedomíte, že to s vami ide akosi dolu vodou. Vaša kondička bola doteraz úplne skvelá, no zrazu sa omnoho viac zadýchate, nevládzete, srdce vám búši ako splašené, aj keď už ste dávno dobehali. Čo sa to s vami len deje? Ráno sa pozriete do zrkadla a všimnete si, že ste nejakí bledí, uvedomíte si, že už dlhšie vám vypadávajú vlasy. Je na čase ísť k lekárovi. Verdikt je na svete: ste chudokrvní. Ako sa to len mohlo stať? Ako sa z toho dostať je veľmi jednoduché – stravou.


Aktuality

Včera 17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

Včera 16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

Včera 15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

Včera 11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

Včera 10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu