Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Nové vydanie časopisu Relax už v predaji!

V novom čísle časopisu Relax sa znova dozviete kopec praktických rád, ktoré vám uľahčia váš aktívny život. Čaká na vás obsah nabitý informáciami o športe, zdraví a strave. Na 72 stranách si nájdete svoje aj za predpokladu, že nie ste milovníkmi zimy a zimných športov. A to len za 0,90 €. Nové vydanie časopisu Relax nájdete v novinových stánkoch, sieťach Tesco a kníhkupectvách Panta Rhei.
Biker

Človek je v prvých mesiacoch roka veľmi ľahko masírovateľný. Novoročné predsavzatia nás strašia ešte aj v marci a obchodníci sa idú pretrhnúť od snahy predať svoje produkty a služby. Ak ste si napríklad predsavzali, že budete chodiť pravidelne cvičiť, práve na vás je namierená propagácia permanentiek rôznych charakterov za skvelú/úžasnú/fantastickú/bezkonkurenčnú cenu. Nie je to však len šikovný marketing, vďaka ktorému vlastne prídete o dosť značné úspory? 

V novom Relaxe sa dozviete:

Prečo si (ne)kúpiť permanentku do fitnes centra?
V každom médiu na vás číhajú reklamy, ktoré vás presviedčajú, že pri kúpe celoročnej permanentky budete v lete hviezdami pláže. Podľahnúť tejto predstave nie je ťažké. V Relaxe sa dozviete, kedy sa vám kúpa permanentky naozaj oplatí. 
 
Čo vám hrozí v posilňovni?
Ste si istý, že viete, čo vás v posilňovni môže postretnúť? O posilňovniach sa v médiach hovorí prevažne len pozitívne. Relax sa však aj na posilňovne pozrel kriticky. Okrem iného sa dozviete aj to, či je hygiena týchto zariadení dostatočná, prečo nenosiť šortky a tielko, prečo by ste so sebou mali nosiť uterák… Mimochodom, viete ako spoznať dobrého trénera?

 
 
Zložte ho (nielen) v posilňovni
Už ste niekedy mali chuť trochu fyzicky potrápiť vašu polovičku? Je to celkom jednoduché. Stačí poznať svoje silné stránky. Muži sa vo všeobecnosti považujú za tých neohrozených silných lovcov minulosti, ktorých málo čo ohrozí. Vedeli ste však, že aj ženy si nesú veľký fyzický potenciál, ktorý môže s mužmi slušne zamávať? Neveríte? Čitajte Relax. 

 
Ako sa pripraviť na obdobie chrípky?
Chrípka nie je nič príjemné. Infekčné ochorenie, ktoré má bohatú čiernu históriu nás trápi aj v dnešnej „modernej“ dobe. Pán doktor Malovič vysvetľuje, ako chrípke predchádzať a čo jej prirodzenou prekážkou. Viete napríklad, ako by ste mali pripravovať zeleninu, aby ste z nej vyťažili maximum?
 
Prečo vás bolí hlava?
Bolesti hlavy sú častým problémom aj u relatívne zdravých ľudí. Nie sú síce smrteľné, život však dokážu poriadne znepríjemniť. Typická osoba s migrénou je podľa psychológov ambiciózna, nervózna, precízna, so sklonom k trvalému vnútornému napätiu a precitlivenosti na všetky podnety. Doktor Malovič má pre vás 9 tipov, ktoré vám pomôžu s bolesťou hlavy bojovať. 
 
Na bicykel v zime?
Prečo nie? Reklamný slogan istej značky outdoorového oblečenia hovorí, že neexistuje zlé počasie, iba zlé oblečenie. Relax vám poradí, ako sa obliecť na bicykel do zimy a vaše zimné aktivity rozšírite o ďalší šport, ktorý vám hlavne na snehu ponúkne spústu zábavy. 

 
Toto všetko a ešte o mnoho viac nájdete v novom vydaní časopisu Relax! Nové vydanie časopisu Relax nájdete v novinových stánkoch, sieťach Tesco a kníhkupectvách Panta Rhei. A to len za 0,90 €!
 

Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu