Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Klasiky klopú na dvere. Zaspomínajme na krásny súboj Sagana a Kwiatkowskeho na Strade Bianche 2014

Peter Sagan a jeho tím Tinkoff Saxo si brúsia zuby na klasiky. Pozrime sa na úchvatný súboj Petra Sagana a Michala Kwiatkowskeho na Strade Bianche minulý rok. Vtedy to Petrovi nevyšlo a na Michalov nástup už nedokázal zareagovať. Kwiatkowski zaútočil v záverečnom kopci pred cieľom a získal pred Saganom náskok. Ten už v zjazde vedel, že jazdec tímu Omega Pharma-QuickStep ho zdolá. "Nečakal som, že sa Petra strasiem. Záver som však veľmi dobre poznal. Dnes sme odviedli skvelú prácu ako tím, ešte 50 km pred cieľom sme mali vpredu piatich jazdcov a kontrolovali sme preteky. Nemôžem opísať svoje pocity. Vyhrať v Siene je neuveriteľné. Počas zimy som nemal žiadne problémy a sústredil sa na prácu," tešil sa v cieli podľa cyclingnews.com Kwiatkowski. Tento rok však bude už situácia iná. Na druhej strane bude však na Petra možno aj o niečo väčší tlak.  
Biker
Klasiky klopú na dvere. Zaspomínajme na krásny súboj Sagana a Kwiatkowskeho na Strade Bianche 2014

Peter Sagan a jeho tím Tinkoff Saxo si brúsia zuby na klasiky. Pozrime sa na úchvatný súboj Petra Sagana a Michala Kwiatkowskeho na Strade Bianche minulý rok. Vtedy to Petrovi nevyšlo a na Michalov nástup už nedokázal zareagovať. Kwiatkowski zaútočil v záverečnom kopci pred cieľom a získal pred Saganom náskok. Ten už v zjazde vedel, že jazdec tímu Omega Pharma-QuickStep ho zdolá. „Nečakal som, že sa Petra strasiem. Záver som však veľmi dobre poznal. Dnes sme odviedli skvelú prácu ako tím, ešte 50 km pred cieľom sme mali vpredu piatich jazdcov a kontrolovali sme preteky. Nemôžem opísať svoje pocity. Vyhrať v Siene je neuveriteľné. Počas zimy som nemal žiadne problémy a sústredil sa na prácu,“ tešil sa v cieli podľa cyclingnews.com Kwiatkowski.

Tento rok však bude už situácia iná. Na druhej strane bude však na Petra možno aj o niečo väčší tlak.

 

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu