Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Peter Sagan v Ománe v druhej etape piaty. Na čele sa usadil Cancellara

Peter Sagan skončil aj v druhej etape pretekov Okolo Ománu tesne za pódiom, keď po 195 km z Al Hazmu do Al Bustanu finišoval na 5. priečke. O osude etapy sa rozhodovalo v jej závere, najviac síl v koncovke v súboji menšej skupiny našiel Fabian Cancellara a predstihol Alejandra Valverdeho a Grega van Avermaeta. V závere o prvenstvo bojovali cyklisti, ktorí sú výborní v klasikách, keďže sa pelotón roztrhal. Cancellara sa triumfom posunul v celkovom poradí na 1. miesto, Petrovi Saganovi patrí 5. priečka. 2. etapa (Al Hazm - Al Bustan, 195 km): 1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 4:36:46 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar, 3. Greg van Avermaet (Belg.) BMC, 4. Filippo Pozzato (Tal.) Lampre, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo, 6. Julian Arredondo (Kol.) Trek Factory všetci čas ako víťaz, ... 84. Peter Velits (SR) BMC +4:37 min Poradie po 2. etape: 1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 8:22:14 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar +4 s, 3. Patrick Konrad (Rak.) IAM Cycling +5, 4. Greg van Avermaet (Belg.) BMC +6, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo +10, 6. Damiano Caruso (Tal.) BMC +10, ... 83. Peter Velits (SR) BMC +4:47 min  
Biker
Peter Sagan v Ománe v druhej etape piaty. Na čele sa usadil Cancellara

https://youtu.be/fRlsF6o19jA

Peter Sagan skončil aj v druhej etape pretekov Okolo Ománu tesne za pódiom, keď po 195 km z Al Hazmu do Al Bustanu finišoval na 5. priečke. O osude etapy sa rozhodovalo v jej závere, najviac síl v koncovke v súboji menšej skupiny našiel Fabian Cancellara a predstihol Alejandra Valverdeho a Grega van Avermaeta. V závere o prvenstvo bojovali cyklisti, ktorí sú výborní v klasikách, keďže sa pelotón roztrhal. Cancellara sa triumfom posunul v celkovom poradí na 1. miesto, Petrovi Saganovi patrí 5. priečka.

2. etapa (Al Hazm – Al Bustan, 195 km):

1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 4:36:46 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar, 3. Greg van Avermaet (Belg.) BMC, 4. Filippo Pozzato (Tal.) Lampre, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo, 6. Julian Arredondo (Kol.) Trek Factory všetci čas ako víťaz, … 84. Peter Velits (SR) BMC +4:37 min

Poradie po 2. etape:

1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 8:22:14 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar +4 s, 3. Patrick Konrad (Rak.) IAM Cycling +5, 4. Greg van Avermaet (Belg.) BMC +6, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo +10, 6. Damiano Caruso (Tal.) BMC +10, … 83. Peter Velits (SR) BMC +4:47 min


 

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu