Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Vyskúšajte novinku Birell Zelený jačmeň pre aktívnych ľudí

Zažite prírodnú silu zeleného jačmeňa v novom nealko pive Birell Zelený jačmeň. Nový Birell s ešte výraznejšou horkou chuťou a vôňou zeleného jačmeňa je ideálnym osviežením pre všetkých, ktorí milujú aktívny život a záleží im na tom, čo jedia a pijú.
Biker

Zelený jačmeň chuť nealko piva ideálne dopĺňa, pretože jačmeň do piva prirodzene patrí. Z pivovarského jačmeňa sa vyrába slad, ktorý je s vodou, chmeľom a špeciálnymi pivovarskými kvasinkami základnou surovinou na varenie Birellu. Okrem toho sa varí rovnako ako klasické pivo, vďaka čomu má plnú pivnú chuť, ktorej horkosť je zvýraznená práve pridaním zeleného jačmeňa. Ako všetky nealko pivá tejto značky, tak aj Birell Zelený jačmeň je vyrobený z čisto prírodných surovín, neobsahuje žiadne konzervanty, či umelé farbivá a v porovnaní so sladenými nealko nápojmi má nižšiu energetickú hodnotu. Novinka zhotovená podľa pôvodnej českej receptúry u nás na Slovensku je dostupná v 0,5 l plechovke a 4-packu za odporúčanú cenu 0,92 €/ks.

www.birell.sk

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu