Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Splňte si svoj sen. Svoj vytúžený bicykel môžete mať už dnes

Každý vášnivý cyklista má svoj vytúžený bicykel. Nečakajte a zaobstarajte si svoj vysnívaný kus už teraz. Ako? Jednoduchá odpoveď – bicykel na splátky.
Biker

Chceli by ste vlastniť dvojkolesového miláčika s ideálnymi parametrami. Či už sa vo svojej mysli preháňate na cestnom, horskom alebo elektrickom bicykli, majú vaše predstavy jednu spoločnú črtu. Tou je cena, ktorú si možno momentálne nemôžete dovoliť zaplatiť. Bicykle na splátky sú riešením pre každého.

Vyberte si svoj vysnívaný bicykel

Ak ste pretým čo-to najazdili, určite už viete, aký typ jazdy preferujete. Máte teda jasno v tom, aký druh bicykla hľadať. Vždy prispôsobte výber svojim potrebám. Skúste myslieť aj do budúcnosti. Aký typ jazdy je váš kľúčový?

Ak hľadáte pevnejší bicykel, ktorý zvládne aj drsnejší terén, určite sa ohliadnite po poriadnom horskom bicykli. Ak naopak potrebujete ľahký a jednoducho prenosný typ, ideálne sú skladacie a mestské bicykle. Radi zdolávate sami seba a trénujete na čas a na výdrž? V tom prípade je vaším ideálnym kandidátom cestný bicykel.

Celoodpružený bicykel Kellys

Horúci obľúbenec vo svete bicyklov

Elektrobicykle sú miláčikom medzi cyklistami kvôli tomu, že zachovávajú všeobecné výhody bicyklov. Zabezpečujú jednoduchý transport, nízke náklady na jazdu a zlepšovanie kondičky. Zároveň sú však vylepšené elektropohonom. Elektrický motor pomôže vašej jazde nabrať úplne nový rozmer. Využijete ho, ak zdolávate namáhavé horské cesty a cítite, že potrebujete nabrať novú silu.

Elektrobicykle sa hodia aj na cestu domov z práce. Keď sa cítite unavení a potrebujete zabrať v hustej premávke. V závislosti od modelu vydržia až 110 km len na jedno dobitie.

Ako fungujú bicykle na splátky

Zamerali ste na trhu svojho favorita? Či už preferujete jazdnú klasiku v podobe horského, resp. cestného bicykla alebo sa rozhodnete nasledovať trendy, môže sa stať nepríjemná záležitosť. Váš rozpočet bude na nového dvojkolesového člena prikrátky.

Máte dve možnosti, čakať a nechať si ujsť stovky kilometrov zážitkov, alebo sa rozhodnete požiadať o pôžičku. V dnešnej dobe sa netreba báť dopriať si zážitok ihneď. Bicykle na splátky už nie sú nejakým strašiakom.

Bicykel Kellys

V prípade, že vystihnete akciu Splátky bez navýšenia od spoločnosti inSPORTline, môžete dokonca požiadať o pôžičku s 0% úrokom. V takom prípade, splatíte presne takú istú sumu, ako ste si požičali.

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu