Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

POZVÁNKA: Adrenalin Film Festival prichádza vo februári do Liptovského Mikuláša!

Po Bratislave prichádza Adrenalin Film Festival aj do Liptovského Mikuláša! V novembri 2016 odpremietal Adrenalin Film Festival v Bratislave až 20 filmových titulov zameraných nielen na snowboarding či freeskiing, ale aj surfing, skateboarding, či ďalšie športy.
Biker

Organizátori podujatia sa rozhodli tento krát výber filmov predstaviť aj v Liptovskom Mikuláši. Návštevníci z blízkeho aj ďalekého okolia si budú tak môcť pozrieť napríklad najočakávanejší film sezóny The Fouth Phase od Red Bull Media House/Brainfarm, športovú biografiu snowboardovej legendy Eera Ettalu pod názvom Ender od Pablo Productions, Tight Loose od Teton Gravity Reserach či enviro film Jumbo Wild od Sweetgrass Productions o ochrane prírody v Britskej Kolumbii. Samozrejme, premietať sa bude v najväčšej kinosále v Liptovskom Mikuláši a to v 4k kvalite. Organizátor pre vás pripravil tiež tombolu o permanentky do Jasnej, či pár ďalších hodnotných cien. Príďte si teda pozrieť výber TOP filmov tejto sezóny na veľkom plátne!

Vstupné: 4 EUR

PROGRAM:

23.2. o 18:00 ★ THE FOURT PHASE

USA, 90min,Red Bull Media House/Brainfarm, AJ titulky
Od tvorcov známeho filmu The Art of Flight, prichádza v tomto roku nový film The Fourth Phase. Je to jeden z najnákladnejších filmov vo svojom žánre a celý bol natočený na 4K kameru, silný zážitok zaručený!

23.2. o 20:15 ★ JUMBO WILD

USA, 60 min, Sweetgrass Productions/Patagonia, AJ titulky Patagonia predstavuje dokument Jumbo Wild – strhujúci film od Sweetgrass Productions o dlhoročnom boji aktivistov snažiacich sa o záchranu ikonickej Jumbo Valley. Vo filme uvidíte tiež krásne zábery a freeskiing v Britskej Kolumbii.

24.2. o 18:00 ★ TIGHT LOOSE

USA, 75 min, Teton Gravity Research, bez titulkov, AJ
Film Tight Loose nás zavedie všade od Indie až po Aljašku a vo filme sa predstavia jazdci ako Dane Tudor, Sammy Luebke, Dash Longe, Dylan Hood a ďalší. Pre nás jeden z TOP filmov sezóny, ktorý naladí pozitívnou energiou a krásnym lyžovaním.

24.2. o 20:00 ★ ENDER

FIN, 76 min, Pablo Films, bez titulkov, AJ
Ender je filmová biografia športovej kariéry Eera Ettalu, ktorý je za posledné desaťročie jedna z najvýraznejších postáv svetového snowboardingu. Sympatický Eero, silný príbeh a skvelý soundtrack robia z filmu Ender jeden z najlepších filmov tohtoročného festivalu.

Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu