Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Olula, nová prilba pre amatérskych cyklistov

Olula je nová cestná prilba a model, ktorý si zachováva unikátny dizajn očakávaný od značky Catlike. Je určená pre amatérskych cyklistov, ktorí hľadajú vysoko kvalitný produkt, vyrobený v Španielsku, ktorý ich uspokojí pri jazde na ceste.
Biker
Olula, nová prilba pre amatérskych cyklistov

Nové výrobné postupy umožňujú konštrukciu prilby ako je Olula. Kombinácia všetkých najlepších Catlike technológií je tak vložená do unikátneho a štýlového cestného modelu.

Prvé vlastností, ktoré robia prilbu Olula výnimočnou je výmenný systém uchytenia popruhov. Tie môžu byť jednoducho vybraté z prilby. Vďaka tomu ich je možné ľahko vyprať, čo je veľmi užitočné, pretože popruhy za jazdy absorbujú veľa potu.

Možnosť vybratia popruhov, je okrem toho možná aj v prípade ich poškodenia. V prípade záujmu, je možné vymeniť staré popruhy za nové v inej farbe a prilba tak získa nový vzhľad.

Olula má na popruhoch pod ušami jazdca ich rozdeľovač a tak jediným nastavením, ktoré potrebujete urobiť, je nastavenie popruhov pod bradou. Pomocou tohto systému získate presné, rýchle a jednoduché nastavenie popruhov. Častým problémom, s ktorým sa stretáva mnoho cyklistov, je preniknutie hmyzu za jazdy do vetracích otvorov prilby. Z tohto dôvodu má Olula v predných otvoroch ochrannú sieťku, ktorá zabraňuje vniknutiu hmyzu a drobných nečistôt k jazdcovej hlave.

Prispôsobenie hlave jazdca je na najvyššej možnej úrovni vďaka použitiu upínacieho systému MPS Evo, s možnosťou nastavenia v štyroch smeroch a poskytuje maximálny komfort každému typu hlavy. Upínacie koliesko umožňuje milimetrové nastavenie, vďaka výmenným vypchávkam postranných krídiel možno nastaviť ergonómiu prilby. Vďaka dvom pozíciám držiaku upínacieho systému možno celé upínanie nastaviť aj výškovo. Nastavenie zadnej časti umožňuje užívateľovi regulovať stabilizáciu prilby tak, aby nedochádzalo k tlaku na krčné stavce. Olula je vybavená antibakteriálnymi vypchávkami z Thermo-texu, ktoré zabraňujú tvorbe a množeniu baktérií, plesní, roztočov a tým aj zápachu. Rýchlo absorbujú pot a sú 100% priedušné. Je ich možné prať na 30 ° C a rýchlo schnú.

Veľkosti:
SM 220g 54-56cm
MD 234g 57-59cm
LG 264g 60-62cm

MOC 129,95 Euro
www.cyklosvec.cz

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu