Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Nestrať sezónu a pritom ebajkuj za výhodnejšie ceny

Už ste ho skúsili a páči sa vám to? Čakáte však na niečo, čo vás nakopne, aby ste sa definitívne rozhodli? Tak teraz je presne ten správny čas – Výhodný August.
Biker

Najlepšia cena v roku

Existujú dlhoroční cyklisti, znalí čo sa deje na trhu počas roka a čakajú práve na august. Lebo v auguste ešte stíhate celkom veľa zo sezóny, ale už chytáte výhody znížených cien. Čím skôr, tým viac ešte stíhate svoje leto.

Zvýhodnené ceny sa týkajú všetkých značiek v bratislavskom a košickom centre ebajk® – Svete elektrobicyklov: Haibike, Ghost, Winora, Sinus, Apache. Ide o modely roku 2017, na sklade máme dokonca posledných pár kusov z roku 2016, ktoré majú zvýhodnenia ešte väčšie. Rozdiely medzi rokmi sú iba minimálne a na úrovni dizajnu. Svoju pôvodnú cenu si kvôli výnimočnosti necháva iba francúzska značka Mustache.

Haibike 2016, Dolomity.

Nestraťte bikerskú sezónu

Kým v júli sa každý ponáhľa za morom, druhú polovicu leta si môžete užiť na cyklochodníkoch v rôznych kopcoch Slovenska. Preto ebajk® prichádza s ponukou zvýhodneného nákupu takto zavčasu. Na jeseň je síce kúpa bicykla rovnako skvelá vzľadom k cene, ale už je spojená so stratou sezóny, ktorá je aj tak krátka. To potvrdí každý ebajker.

K tomu aj bonusy

Z ebajku® každý zákazník odchádza ešte s niečim navyše. Bonusy, ktorými obdarúvame našich zákazníkov stále platia. O doplnky, niektoré komponenty či cyklooblečenie u nás nie je núdza. Doservisujeme doplnky, pomôžeme s módnym výberom funkčných tričiek, dresov, cyklonohavíc, topánok či prilieb. A keď už kupujete kvalitný ebajk, musí byť k tomu kvalitný a odborný servis, ktorý má rozhodne vplyv na celkovú cenu nákladov počas životnosti bicykla. S predajcom si totiž volíte aj služby. U nás ich máte garantované a s certifikátmi priamo od výrobcov.

Výhodný August je príležitosť, ktorá bude mať obdobu až o rok. Nestraťte teda sezónu a príďte sa pozrieť na našu ponuku.

 

Nestrať sezónu a pritom ebajkuj za výhodnejšie ceny.

Viac na ebajk.sk, kde nájdete niektoré zvýhodnenia. Ešte ďalšie získate až na predajni.

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu