Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Fashion kolekcia leto 2015 – UKÁŽ SVOJE PRAVÉ JA. VONKU!

Biker

Americká značka MERRELL obúva už viac ako tridsať rokov outdoorových a trekingových nadšencov po celom svete. Jedinečný štýl, pohodlie a najrôznejšie technické vychytávky oceňujú milióny ľudí na celom svete. Atrakívny design, kvalita a neustále inovácie sú totiž tými najväčšími zbraňami značky MERRELL. Nie nadarmo pravý outdoorový nadšenci hovoria, že neexistuje zlé počasie, existuje len nevhodné oblečenie a najmä zle zvolená obuv!

Najnovšie trendy a funkčné technológie.

Čím sa líši značka MERRELL od konkurencie? Najväčší priaznivci značky hovoria, že MERRELL sú prvé outdoorové topánky, ktoré nepodcenili design. Je to tak. MERRELL je dôkazom, že outdoorová obuv môže byť maximálne funkčná a zároveň aj štýlová. Aké technológie MERRELL pri outdorových topánkach používa?

Vybrať si môžete z modelov s membránou Gore-Tex, vodeodolnou úpravou M-Select DRY, antibakteriálnym ošetrením M-Select FRESH, odpružením M-Select MOVE, či so špeciálnou technológiou M-Select GRIP, ktorá zaručuje vynikajúcu priľnavosť k terénu. Zoznam vychytáviek je naozaj veľmi dlhý. MERRELL ponúka outdoorové topánky mužom aj ženám. V poslednej dobe sa však zameriava na našich najmenších. Vyraziť von s topánkami značky Merrell, už môže naozaj každý.

Merrell CAPRA

Obuv vhodná pre multi-športové outdoorové aktivity a bežné nosenie. Vylepšený model Capra si poradí aj s veľmi náročným terénom vďaka technológií Unifly, ktorá rozptyľuje nárazy a napomáha stabilite pri odraze. Podošva Vibram umožňuje pevný a istý krok na strmom a zmiešanom povrchu či už suchom, alebo mokrom. Určite oceníte atraktívny design a zvršok z kvalitnej kože.

Materiál:

  • Syntetická koža a materiál Mesh
  • M-Select FRESH – nechemická antibakteriálna úprava eliminujúce zápach
  • EVA vyberateľná stielka
  • Skladacia manžeta všitá k jazyku zabraňuje prenikaniu nečistôt cez šnurovaciu časť
  • Materiál Merrell Stratafuse ™, ktorý je ľahký, odolný a umožňuje úplne prirodzený pohyb nohy
  • Medzipodošva Uni-Fly ™ zaisťuje absorbciu nárazov
  • Odpruženie Air Cushion ®
  • Váha: 411g

Podošva:

  • 3,5 mm hĺbka vzoru podošvy
  • Vibram® MegaGrip podošva

Cena: 115 €

Kompletnú kolekciu a aj e-shop nájdete na www.merrell.sk.

Aktuality

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

20.04.2024 43-ročný Alejandro Valverde suverénne vyhral gravelové preteky Svetového pohára La Indomable.

Valverde zvíťazil na 96-kilometrovej trati s prevýšením 2 400 m v španielskej provincii Almeria. Na druhom mieste skončil francúzsky jazdec Hugo Drechou (Groove Gravel) pred Portugalčanom Tiagom Ferreirom (Vouzela BH).

Zavrieť reklamu