Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

DEMA oslavovala 25.výročie a predstavila kolekciu 2017

Pre značku DEMA sa stal rok 2016 výnimočným. Spoločnosť oslávila 25.výročie od založenia značky. S týmto výročím priniesla značka novinky, inovácie a technické zmeny, ktoré sú viditeľné na prvý pohľad.
Biker

Najvýznamnejšou a najvýraznejšou je zmena loga a logotypu DEMA. Moderné a športovo nasadené logo bude prezentované na bicykloch od sezóny 2017.

Vývoj inžinierov v DEMA sa výrazne zameral na kategóriu elektrobicyklov. Úspech a príjemné prekvapenie návštevníkov prezentácie zaznamenala ucelená rada elektrobicyklov. Významným prvkom elektrobickylov DEMA je motor, ktorý je možno označiť za jeden z najtichších vo svojej kategórii.

Ďalšou novinkou je zaradenie novej značky BeFly do svojho širokého portfólia. Táto značka bude prezentovať viacero modelov určených ako špeciály na pumptrack, dirty, či fourcross. Bicykle tejto kategórie sú obľúbené najmä u mladých ľudí, avšak popularita pumptrackov zmazáva všetky vekové hranice. Značka BeFly sa v roku 2016 dostala do povedomia predajom komponentov pre kategóriu BMX. Veľký potenciál pre bicykle prináša stále rastúce množstvo pumptrackových tratí a ich popularita na Slovensku a v Českej republike.

Všetci zúčastnení hostia mali možnosť účasti na vzdelávacích školeniach, ktoré spoločnosť ponúkla pre svojich zákazníkov. Novinky od značiek FSA, Vision, Garmin zaujali mnohých návštevníkov. Veľký záujem zaznamenala aj prezentácia detailov kolekcie elektrobicyklov DEMA.

DEMA myslela na svojej prezentácii na všetko a zákazníci strávili príjemné popoludnie plné spoločenského a vzdelávacieho programu.

Aktuality

17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

Zavrieť reklamu