Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

BAJKULA – Lyžiarske prilby a okuliare GIRO – bezpečne a štýlovo

Ak vlastníte našu vernostnú kartu BAJKULA, poskytneme vám na lyžiarske prilby a okuliare GIRO zľavu.
Biker
BAJKULA – Lyžiarske prilby a okuliare GIRO – bezpečne a štýlovo

Milí priatelia,

mnohí z nás v zime na čas vymenia bicykel za lyže, snowboard, bežky alebo iné hračky na sneh, preto sme sa rozhodli rozšíriť náš aktuálny sortiment aj o zimné, vysoko kvalitné doplnky – lyžiarske prilby a okuliare GIRO. Značka GIRO a jej cyklistické prilby najrôznejších tried majú v našej predajni veľký ohlas, preto veríme, že vás osloví aj vybraná zimná kolekcia.

Ponúkame dámske, pánske, ale i detské modely, vhodné na široké spektrum použitia – od lyžovania, cez korčuľovanie a skialp, až po bajkovanie na snehu pre skalných nadšencov. 🙂

Lyžiarske prilby GIRO sú nielen ľahké, pohodlné a odolné, sú aj štýlové a ich moderný dizajn bude skvelým doplnkom vášho outfitu. Najdôležitejším prvkom je však bezpečnosť. GIRO preto používa najmodernejšie technológie, napr. systém MIPS, ktorý tlmí pôsobenie rotačných síl pri páde a môže tak zabrániť závažnejšiemu poraneniu hlavy a mozgu. Prilby sú taktiež kvalitne odvetrané, polstrované a majú praktický klips na pripevnenie lyžiarskych okuliarov.

Lyžiarske okuliare GIRO sú rovnako štýlové, majú nízku hmotnosť a rôznorodé farebné prevedenia. Ľahko ich tak zladíte s prilbou a inými doplnkami. GIRO využíva pri výrobe technológie firmy ZEISS – experta na optiku, čoho výsledkom je perfektné, neskreslené a jasné videnie a tie najlepšie vlastnosti.

Ak vlastníte našu vernostnú kartu BAJKULA, poskytneme vám na lyžiarske prilby a okuliare GIRO zľavu. Navyše sme pre vás na február pripravili AKCIU. Ak si u nás zakúpite nový bicykel modelového radu 2016 v hodnote nad 1000 € akejkoľvek značky alebo FAT BIKE značky TREK a FELT, pribalíme vám k nemu spomínanú lyžiarsku prilbu alebo okuliare GIRO. Akcia platí do konca februára 2016.

Viac informácií o produktoch GIRO SNOW a o AKCII nájdete TU!

Tešíme sa na vás!

váš bajkula tím

www.bajkula.sk



Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu