Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Tlmič DVO JADE X – najuniverzálnejšie pružinové tlmenie na trhu

Biker
Tlmič DVO JADE X – najuniverzálnejšie pružinové tlmenie na trhu

Hlavnou myšlienkou pri tvorbe nového tlmiču Jade X kalifornskej značky DVO bolo ponúknuť pružinový tlmič, ktorý by súčasne zachovával všetky najlepšie vlastnosti a účinnosť zamknutia vzduchového tlmenia a umožňoval tiež rýchle nastavenie priamo za jazdy.

V DVO vytvorili úplne nový piest s vysokým prietokom, ktorý umožňuje, aby viac planžiet presnejšie kontrolovalo jednotlivé body prietoku oleja. Miera tlmenia odskoku a kompresie je tak účinná presne v momentoch, kedy to potrebujete, ale zároveň sa prispôsobí rýchlosti jazdy.

Rýchla / pomalá kompresia a odskok fungujú dynamicky a poskytujú maximálnu podporu vo zdvihu tlmiča a fungujú tak aj pri vysokých rýchlostiach.

Jade X je navrhnutý so všetkými nad-dimenzovanými vnútornými i vonkajšími dielmi, dvojitými puzdrami uloženia piestnice, pre čo najlepšiu tuhosť a funkciu. Nové tlmiče radu „X“ sú konštruované pre maximálnu odolnosť.

Výsledkom je najuniverzálnejší pružinové tlmenie na trhu, s ktorým dosiahnete neuveriteľné účinnosti šliapania a jedinečného výkonu pri zjazdoch.

Cena: 12 940 Kč bez pružiny

Viac informácií na webe www.dvosuspension.com/shocks/jadex

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu