Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Aktuálne (nielen) cyklo noviny kultových značiek

Biker
Aktuálne (nielen) cyklo noviny kultových značiek
Vidieť a byť videný s Knogom

Knog Cobber je špeciálne svetlo navrhnuté na použitie v cestnej premávke nielen v noci, ale aj cez deň pre denné svietenie. Svetlo je viditeľné v neuveriteľnom uhle 330°, vďaka čomu budete viditeľní zo všetkých strán.

V stále sa zvyšujúcej hustote cestnej premávky sa takéto svetlo kvôli vlastnej bezpečnosti stáva nevyhnutnosťou. Predné (470 lumen) a zadné (270 lumen) s integrovaným USB dobíjaním (netreba vymieňať batérie) a 100% vodotesnosťou môžete využiť s niekoľkými svetelnými režimami, ktoré naprogramujete cez aplikáciu Modemaker. Aplikáciu je možné využiť aj s ďalšími svetlami austrálskej značky Knog.

Na tých z vás, ktorí kombinujete cyklistiku s inými športami ako napríklad beh alebo turistika, myslí Knog s blikačkou PLUS. Víťaz Eurobike AWARD v kategórii „doplnky“ si vás získa svojou nízkou hmotnosťou 12g, 5 režimami svietenia, s integrovaným USB dobíjaním (netreba vymieňať batérie) a 100% vodotesnosťou.

Blikačku PLUS môžete prichytiť na riadidlá alebo sedlovku pomocou silikónových gumičiek, alebo pomocou spony môžete na oblečenie, batoh, alebo hoci na obojok psa… Má všestranné využitie pre cyklistov, bežcov, turistov, lyžiarov i psíčkarov…

Cyklo a outdoor? Knog vraví ÁNO!

Vyrazte na biku do lesa a vychutnajte si nočnú atmosféru. Super ľahká (60g) minimalistická čelovka Knog Bandicoot absolútne vyčnieva nad ostatnými „nudnými“ klasikami. Bez objemných náhradných batérií, z matného silikónu, ktorý sa vo vlasoch nezachytáva, so 6 režimami svietenia, kedy každá šošovka má iný účel (diaľkové svetlo, eliptický svetelný kužeľ pre osvietenie širokého okolia, červené svetlo pre nočné videnie a svetlo pre čítanie).

Ak dávate prednosť klasickej Lucerne pre kempovanie alebo grilovanie, nasaďte Knog Lantern na POWERBANK Knog PWR, ktorú poznáte v kombinácii s výkonnými svetlami PWR (Mountain – 2000 lumen, Trail – 1000 lumen a Road – 600 lumen) alebo s reproduktorom. Na bicykel si ho dá asi málokto z nás (aj keď prečo nie), avšak pre atmosféru pri grilovaní alebo inej príležitosti ho s radosťou využijete.

Knog PWR (kombinácia powerbanky, lucerny, svetiel a repro)

Praktické cestovanie s SKS Germany

Praktický univerzálny držiak smartfónu COMPIT od SKS Germany je spoľahlivý a bezpečný držiak smartfónu aj do extrémneho terénu. Zaobstarať si ho môžete aj vo verzii „E“ (COMPIT / E), ktorý je určený špeciálne pre elektrobicykle s displejmi BOSCH Intuvia a Nyon.

Ak potrebujete telefón nabíjať aj počas cesty, rozšírený rad s označením „+“ obsahuje certifikovanú Powerbanku s integrovaným čipom NFC. Nabíjanie je možné teda bezdrôtovo alebo klasicky cez USB.

Čo je „smart“, to je chytré – rovnako ako cyklo kapsy SMART od SKS Germany (rada Traveller alebo Explorer na hornú rámovú trubku). Najväčšou prednosťou je ľahko oddeliteľné púzdro na smartfón s vreckom na rôzne drobnosti. Za zmienku stojí tiež pogumovaná vodeodolná tkanina, reflexné prvky a možnosť pripevnenia pomocou odolných pogumovaných suchých zipsov.

„Must have“ pre fajnšmekrov

Novinku SKS Germany Speedrocker „musí mať“ každý gravel jazdec, majiteľ cyklokrosky, cestovateľského špeciálu alebo cestného bicykla s širšími plášťami 32 až 42 mm. Elegantné blatníky Speedrocker ponúkajú výbornú stabilitu na najdrsnejších cestách a zároveň poskytujú vynikajúcu ochranu.

Predný blatník je rozdelený na dve časti, kde predná časť vďaka svojmu premyslenému dizajnu pôsobí ako spoiler zachytávajúci špliechajúcu vodu medzi vidlicou a predným kolesom. Súčasne s otáčajúcim sa predným kolesom vzniká cirkulácia, ktorá zvádza vodu nadol. Jazdec tak zostáva suchý.

Zadný blatník sa podľa potreby dá predĺžiť vďaka vysúvaciemu nástavcu a tým si zabezpečiť dokonalú ochranu pred striekajúcou vodou aj vzadu v oblasti sedlovej trubky.

Ďalšou „must have“ vychytávkou, ktorú „musíte mať“, je servisná pumpa SKS Rennkompressor. Viac ako 50 rokov je najobľúbenejšou profi pumpou v medzinárodnom svete cyklistiky. Prednosťou tejto pumpy je robustné oceľové telo, veľká drevená rukoväť, sklápacie nožičky, 125 cm dlhá hadica. Na všetky typy ventilov. Výška: 65cm Max. tlak: 16 barov / 230 PSI.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu