Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Oficiálny sprievodca Tour de France 2019

Všetky informácie o tohtoročnej Tour de France pokope. Novinky v pravidlách, popisy etáp s mapami, profily najzaujímavejších jazdcov, tímov a mnoho viac.
Biker

Už 106. ročník Tour de France sa tento rok začal 6. júla v Bruseli a končí sa 28. júla v Paríži. Jazdcov čaká 21 etáp, z ktorých tri sa končia kopcom, jedna individuálna časovka, jedna tímová časovka, osem rovinatých etáp pre šprintérov a päť kopcovitých. Celková dĺžka je 3229 km.

Jazdci na Tour 2019 absolvujú počas 23 dní 3480 km, z čoho voľné budú mať dva dni. Peter Sagan vyhral na Tour už šesť zelených dresov pre víťaza bodovacej súťaže a tento rok bude opäť jedným z najväčších favoritov.

Všetky informácie o tohtoročnej Tour de France sme dali dohromady v špeciálnom vydaní časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2019.

Sledujte Tour de France 2019 s nami online.

Podarí sa podľa vás Petrovi Saganovi získať siedmy zelený dres?

Loading ... Loading ...
Oficiálny sprievodca Tour de France 2019 – obsah
  • Rozvrh etáp s časmi priamych prenosov
  • Podrobné mapy etáp s popisom, štatistikami z minulých rokov i prognózami na tento rok
  • Analýza desiatich najväčších favoritov na žltý dres
  • Analýza Petra Sagan v súvislosti s traťou Tour 2019: Cieľ je jasný – siedmy zelený dres
  • Exkluzívne interview s riaditeľom pretekov Christianom Prudhommeom
  • Rozbor šprintérov
  • 10 najkrajších miest na Tour
  • Podrobnosti a jazdci tímov na Tour 2019
  • Rekordy Tour
  • Listina víťazov

Oficiálneho sprievodcu Tour de France 2018 si môžete teraz kúpiť v novinových stánkoch a vybraných obchodoch alebo online.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

22.04.2024 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

22.04.2024 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

Zavrieť reklamu