Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Tretí Slovenský ebajk zraz už čoskoro

18. mája sa uskutoční tretí ročník Slovenského ebajk zrazu.
Biker
Tretí Slovenský ebajk zraz už čoskoro

18. mája bude 3. Slovenský ebajk zraz.

Už tretíkrát sa stretneme na tradičnom mieste – v Amfiteátri v bratislavskej Rači, aby sme oslávili všetkých ebajkerov a ich koníček. V sobotu od 10:00 budú pre Vás pripravené organizované výjazdy po ľahších či ťažších terénoch, novinky zo sveta elektrobicyklov či doplnkov. Zarezervujte si termín 18. 5. 2019 vo svojom kalendári.

Nás ebajkerov je čoraz viac a radi zdieľame svoje zážitky, skúsenosti, vedomosti i zručnosti.. Každým rokom sa k nám pridáva viac a viac partnerov. Moderátor celého podujatia bude i tento rok náš ambasador Dodo Dúbravský, redaktor z TA3 a motoristický novinár.

Registrácia

Ako každý rok, navštíviť naše ebajk mestečko v areáli Amfiteátra Rača bude môcť každý. Avšak iba ten, kto sa zaregistruje, bude môcť testovať a jazdiť na organizovaných výjazdoch po zaujímavých trailoch, obedovať, občerstviť sa. Vašou registráciou sledujeme vašu a našu bezpečnosť a aj preto, aby sme zostali v kontakte v súlade s vyhláškou GDPR.

Stánky výrobcov

ebajk mestečko tvorí každý rok čoraz viac „vystavovateľov“. Ich cieľom je predstaviť novinky, ale aj diskutovať o témach súvisiacich s elektrobicyklami. Ani tento rok neminie Amfiteáter vystavovateľské auto z nemeckého Habike, svoje stany bude mať Ghost, Rock Machine, naše stany ebajk® – Svet elektrobicyklov budú zastupovať aj značku Moustache či Apache.

Stánky komponentov a doplnkov

Z komponentov či doplnkov nebude chýbať značka Shimano, ktoré je partnerom ebajku v rámci Servisného centra, ďalej ABUS s kvalitními prilbami a zámkami, či prívesné vozíky SAMM ťahané bicyklami, ktoré sú tiež veľmi populárne.

Požičiavanie a testovanie ebajkov

Jedným z hlavných motívov ebajk zrazu je tesovanie elektrobicyklov a možnosť jazdy na organizovaných a koordinovaných výjazdoch. Tie vedú naši skvelí pretekári z tímu ebajk racing. Jazdy nebudú náročné, skôr by mali byť zaujímavé a motivujúce, majú ukázať možnosti výletov v Malých Karpatoch a využitie potenciálu elektropohonu. Každá jazda bude trvať maximálne do jednej hodiny. Tak ako po minulé roky požičanie ebajku na organizovaný výjazd je zdarma. Testovanie je možné aj individuálne bez účasti na výjazdoch.

Servisná úderka

V stánku ebajk bude pripravená aj servisná úderka technikov, ktorí opravia všetky opraviteľné problémy rovno na mieste. Strážia aj dobíjanie bateriek, ale budú ochotní i odpovedať na Vaše otázky ohľadom starostlivosti o elektrobicykel.

Deti a rodiny

Na zraze sú vítané i deti. Každý rok majú pripravený program – skákací hrad či Hračkovaky s legom.

Občerstvenie

Neoodeliteľnou súčasťou ebajk zrazu je aj dobré občerstvenie. Pre registrovaných to budú opäť 2 druhy hustých polievok (guláš alebo fazuľová), čapovaný radler Zlatý Bažant, káva, prisľúbený máme energeťák.

Bezpečnosť

Pri každej testovacej jazde musí mať jazdec na hlave prilbu. Pri individuálnej, aj organizovanej. Ak budete testovať po prvýkrát, naši ľudia vám podrobne vysvetlia fungovanie asistencie motora a jeho prepínanie. Prilbu vám radi požičiame.

Vidíme sa 18. Mája v račianskom Amfiteátri!

ebajk zraz má budovať komunitu, spájať a motivovať na spolupatričnosť v tomto krásnom elektrickom športe, ktorý podporuje zdravie, šport a relax. Príďte sa pozrieť, podporiť nás, možno sa niečo dovzvedieť, zajazdiť si.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu