Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Príďte si zadarmo otestovať bicykle na Športservis Testovací deň 2019

Na výber máte z viac ako 90 bicyklov od značiek Santa Cruz, Juliana, Focus, Giant, Liv, Scott, Bergamont, Superior, CTM a Kellys.
Biker
Príďte si zadarmo otestovať bicykle na Športservis Testovací deň 2019

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Prichádza Športservis Testovací deň 2019. Desiatky nadupaných bajkov, skvelí odborníci a krásne prostredie – to všetko na vás čaká 8.mája 2019 na lúke Snežienka v Bratislave.

Športservis Testovací deň 2019

 

Prečo testovať bicykle?

Nájsť ten správny bicykel je veľmi dôležité, inak sa môže stať, že svoje financie investujete do niečoho, čo vám prinesie nepohodlie a nespokojnosť. Pri výbere bicykla si preto dajte poradiť v odbornej predajni – na základe vašich predstáv, potrieb a požiadaviek. Poradiť vám môže aj kamarát, ktorý aktívne športuje.

Ale posledné rozhodnutie pred kúpou bicykla musíte urobiť sami. V tom vám veľmi pomôže, ak si bicykel vyskúšate, zajazdíte si na ňom a zistíte, či vám naozaj sadne. Bicykel je dobré si otestovať aj vtedy, ak si nie ste istý veľkosťou rámu. Aby ste našli ten svoj pravý, Športservis pripravil už 9. testovací deň.

Aké typy bicyklov si môžete vyskúšať?

Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste. Či už budete pozerať po pevných alebo celoodpružených MTB bajkoch, cestných bicykloch, vyskúšate gravel či cyclocross, to všetko budete mať k dispozícii.

Samozrejmosťou je aj niekoľko desiatok modelov e-bicyklov dostupných od rôznych výrobcov.

Vyskúšať si budete môcť viac ako 90 bicyklov známych svetových značiek Santa Cruz, Juliana, Focus, Giant, Liv, Scott, Bergamont, Superior a aj slovenské bicykle CTM a Kellys. Zoznam bicyklov nájdete na webovej stránke sportservis.sk.

Ako prebieha testovací deň?

Bicykle si budete môcť otestovať ZADARMO! Stačí, ak sa preukážete dvoma dokladmi aj s fotografiou, podpíšete jednoduchú zmluvu a 8.mája od 10:00 do 16:00 môžete jazdiť na rôznych špičkových bicykloch.

Každý model máte k dispozícii na pol hodinu. Naši predajcovia vám poradia s výberom bicykla, mechanici ho nastavia priamo pre vás a už jazdíte 🙂

Na čo sa môžete tešiť
  • Tie najlepšie značky bicyklov! Tento rok sa na testovacom dni predstavia: Santa Cruz a Juliana, Focus, Scott, Giant a Liv, CTM, Kellys, Superior
  • Svoj bicykel predstaví a každému ochotne poradí legenda v city downhille Filip Polc
  • Stánok zdravia VŠZP, kde vám zmerajú vaše zdravotné čísla
  • Cyklo súťaže o zaujímavé ceny
  • A mnoho ďalšieho 🙂

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Včera 10:42 FMBA, Crankworx a jazdci sa dohodli na spoločných podmienkach ako zachovať najvyššiu úroveň slopestyle pretekov.

Po tom čo elitní slopestyle jazdci nenastúpili do pretekov v rámci Crankworx Rotorua sa začalo rokovať o tom, ako najvyššiu úroveň zachovať. Jazdci boli frustrovaní z podmienok, za ktorých ďalej neboli ochotní zúčastňovať sa pretekov.

16.04.2024 Peter Sagan sa z Brazílie vrátil naspäť do Európy (+galéria).

Peter Sagan bol so svojím tímom Specialized Factory Racing na úvodnom kole Svetového pohára v horskej cyklistike v brazílskej Mairiporã. Vzhľadom na svoju formu a predchádzajúce zdravotné problémy sa rozhodol v pretekoch neštartovať. Nenastúpi ani do druhého kola svetového pohára, ktoré sa uskutoční už tento víkend, taktiež v Brazílii.

16.04.2024 Dusty Days v Kálnici s účasťou svetových jazdcov!

V kálnickom bikeparku to bude v najbližších dňoch žiť a to poriadne. Uskutoční sa totoiž freeride akcia s názvom Dusty Days, na ktorú sú pozvaní tí najlepší svetoví jazdci!

15.04.2024 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Zavrieť reklamu