Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Birell BikeFest 2019: Registrácia na testovacie bicykle je spustená!

Vyberte si značku, kategóriu, veľkosť a rezervujte si bicykel na deň a hodinu, ktorá vám vyhovuje. Minulý rok otestovalo 706 ľudí viac ako 2800 bicyklov.
Biker
Birell BikeFest 2019: Registrácia na testovacie bicykle je spustená!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tento rok sa uskutoční v Kellys Bikeparku Kálnica 24. až 26. mája už 9. ročník najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku. Na BikeFeste budete môcť opäť testovať stovky bicyklov rôznych značiek, pretekať, jazdiť, sledovať šialené triky na slopestyle conteste, večer sa baviť na dualslalome či užívať si hudobný program, no hlavne nasávať tú jedinečnú bikovú atmosféru, akú zažijete iba na BikeFeste.

Pre tých, ktorí by náhodou BikeFest nepoznali, ide o najväčšie bicyklové podujatie na Slovensku. BikeFest je bicyklový festival pre úplne všetkých, ktorí majú radi svet cyklistiky v akejkoľvek forme.

Chcete si kúpiť nový bike, no neviete sa rozhodnúť aký? Na BikeFeste si môžete vybrať z mnohých slovenských a zahraničných značiek a otestovať, ktorý vám sedí najlepšie. Medzi testovacími bicyklami si môžete vybrať z rôznych kategórií, od cestných bicyklov, cez gravel bicykle, trailové, enduro až po zjazdové bicykle.

Na testovanie budú pripravené dva XC testovacie okruhy, osem zjazdových a freeride tratí a tiež fourcross a dual slalomová trať.

Rezerváciu bicykla odporúčame urobiť vopred a online. Ušetríte a máte širšiu možnosť výberu. Najžiadanejšie modely sú rezervované medzi prvými. Bicykle si možno rezervovať najneskôr do 22.5.2019. Jednotlivé modely sa budú priebežne dopĺňať.

Rezervujte si testovací bicykel TU

Vyberte si značku, kategóriu, veľkosť a rezervujte si bicykel na deň a hodinu, ktorá vám vyhovuje. Ak plánujete na BikeFeste testovať bicykle, pre vlastné pohodlie odporúčame vziať si vlastné pedále.

Na minuloročnom BikeFeste otestovalo 706 ľudí až 2 823 bicyklov od 36 rôznych značiek a spolu bolo v Kálnici 61 vystavovateľov.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu