Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Peter Sagan skončil druhý v tretej etape Tirreno-Adriatico

V záverečnom špurte bol najsilnejším jazdcom Elia Viviani.
Martin Sarvaš

https://www.facebook.com/tirrenoadriatico/videos/576901302811525/?__xts__[0]=68.ARBXgg6UT5eiHMpVw4MG6zAnbFAzq_CCwYH5Edha62x82wvw4hh88TaOOcH8CU8JaFZTAczoPyKOqYUAa6271FHQXeVQUqQb6tzPAN-eU2Hd7upGyrChYIvuCKA-OGx4jz5g8a7l4Nkn905A98LUC9fuDyz57rtl7g7HbJcV6VLQldhfh8RFDwmzl7bhNjXLpiSvIZKKrcOYSsDZqh4sX3RKhpmzqi6DLucvJVRPq3SO2SgZ6lZu81fEeGTBWlgkKNWwyvyzln4ZCpExPKaPEHxOLq2lXUe7_QXf5eIon_5RvZMLobfv2shSahvg84VT4ctSYGW9RrFNsIFQbMa4Dt_pnY9Du7sxKH4&__tn__=-R

Peter Sagan skončil druhý v tretej etape pretekov Tirreno-Adriatico. V záverečnom špurte bol najrýchlejší Elia Viviani a za Saganom skončil na treťom mieste Fernando Gaviria.

„Vedel som, že to nebude ľahký špurt, ale chcel som to skúsiť. Aj keď moja forma ešte nie je na úrovni, na akej by mala byť, dnes som sa cítil lepšie. Ďakujem zvyšku tímu za ich skvelú prácu, najmä v posledných kilometroch, kde ma dostali do perfektnej pozíci,“ vyjadril sa Peter Sagan po tretej etape.

„Bol to pekný špurt s tesným rozdielom, čo sa dalo očakávať, keď bojujem proti tak silným šprintérom ako Gaviria a Viviani. Zlepšujeme sa zo dňa na deň a v každej etape sa budeme snažiť dosiahnuť čo najlepší výsledok,“ dodal Sagan.

V predošlej 2. etape dostal Sagan defekt v zjazde približne pätnásť kilometrov pred cieľom a nebolo už možné, aby sa vrátil do hlavnej skupiny, takže skončil až na 155. mieste.

Na čele celkového poradia pokračuje Brit Adam Yates (Mitchelton-Scott), Saganovi patrí 131. priečka.

Výsledky 3. etapy Tirreno-Adriatico

1. Elia Viviani (Tal./Deceuninck-Quick-Step) 5:26:45 h,
2. Peter Sagan (SR/Bora-hansgrohe),
3. Fernando Gaviria Rendon (Kol./UAE Team Emirates),
4. Giacomo Nizzolo (Tal./Team Dimension Data),
5. Jens Keukeleire (Belg./Lotto-Soudal),
6. Davide Cimolai (Tal./Israel Cycling Academy),
7. Clément Venturini (Fr./AG2R La Mondiale),
8. Jasper Stuyven (Belg./Trek – Segafredo),
9. Davide Ballerini (Tal./Astana),
10. Luca Pacioni (Tal./STH)

Vaše komentáre

Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu