Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Top 10: Pozrite si najlepšie videá roku 2018

Brandon Semenuk, Kilian Bron, Brett Rheeder, Richie Rude, ale aj Slovák Jakub Béreš. Vybrali sme tie najlepšie cyklistické videá tohto roka.
Biker
#1 Red Bull RAW100 – Brandon Semenuk

Čo iné môže byť na prvom mieste ako kanadský freerider s najväčším štýlom vo vesmíre?

#2 Profesionálni piloti dronov sa spojili s bikermi

Zabudnite na obrovské kamery či káble na cable-cam natiahnuté cez pol lesa a pozrite si jazdu z rôznych uhlov a blízkosti, aké ste ešte nevideli.

#3 Reflections – slovenský freeride film / EWIA

Video zo slovenskej produkcie EWIA opäť nesklamalo a spojenie freeride skillu na bicykli Jakuba Béreša a citu pre kameru Andreja Grznára vytvorilo dokopy skutočné umelecké dielo.

„Krátky freeride film, ktorý „odráža“ spomienky v mysli jedného bajkera. Od jazdenia na trailoch plných prachu, čerstvej hliny na rúbani, lietaní v bikeparku až po strmé línie v lomoch,“ hovorí autor Andrej Grznár.

#4 Paws & Wheels – príbeh traildoga Balu

Tento edit dokazuje, že na trailoch sa dá skutočne zabaviť nielen na dvoch kolesách, ale aj na štyroch labkách.

#5 Drone Revolution & Kilian Bron

A máme tu druhé dronové video, v ktorom jazdí Kilian Bron a natáčajú profesionálni piloti dronov.Vo videu použili kameramani pri natáčaní tri rôzne systémy – 1. kamera Gopro Fusion s 360-stupňovým záberom umiestnenú na helme; 2. systém je klasická akčná kamera GoPro Hero 6 na FPV drone; 3. je nový špeciálne upravený FPV dron s kamerou GoPro Fusion (360°).

#6 Till the Last Breath – krátky slovenský film / Anvil Films

Krátky film zo slovenskej produkcie vyhral kategóriu MTB video roka na poľskom festivale MTB Film Festival 2018 v Krakowe.

“Keď som začal filmovať video „Till the Last Breath“ nečakal som že sa stane mojím najlepším videom tohto roka. Celé to začalo myšlienkou natočiť MTB video s mojím 89 ročným dedkom, ktorého obdivujem za jeho postoj k životu.” – Paldo / Anvil Films

#7 Beautiful Idiot – krátky film Bretta Rheedera

Necelých 15 minút epického jazdenia, ale aj kameramanského umenia. Nepozerajte ho na časti, ale dajte si to pekne naraz a zaručujeme vám skvelý zážitok.

#8 Best of Tour de France

Tohtoročná Tour de France neskalamala a opäť priniesla mnoho skvelých momentov.

#9 A Trip on the Bronson & Josh Bryceland

Ratboy riadne naložil novému Bronsonu. A spoločnosť mu robili animovaní kamoši. Na tomto videu si chalani zo Santa Cruz aj video produkcia poriadne uletela. Výsledok však skutočne stojí za to!

#10 Red Bull RAW100 – Richie Rude

Začali sme s freeridovám RAW100 v podaní Smenuka a skončíme s RAW100 v podaní Richieho Rudea. Dvojnásobný víťaz Svetovej Enduro Série EWS ukazuje svoje schopnosti na svojom domácom signature traile v Novom Anglicku.

#Bonus

Skupina slovenských bikerov, ktorí si hovoria Besne Betale spravila na jeseň jednoduché krátke video, v ktorom otvárajú pivo kolesom bicykla v skoku slovenského zjazdára Lukáša Učňa.  Za pár dní videlo video až 190-tisíc ľudí a má už viac ako 216-tisíc zobrazení.

A ako si otvárate pivo vy? 🍻

A ako si otvárate pivo vy? 🍻Za každé zdieľanie si takto otvoríme pivo na vaše zdravie!

Uverejnil používateľ Besne Betale Nedeľa 21. októbra 2018

Titulná foto: EWIA

Prajeme vám šťastný nový rok 2019!

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu